Ga naar hoofdcontent

Elizabeth Arden

Over het merk Elizabeth Arden

Elizabeth Arden opende de eerste schoonheidssalon op 5th Avenue van New York in een tijd dat vrouwen niet alleen heel weinig deden, maar ook was het gebruik van make-up niet de gewoonte. De legendarische innovator en zakenvrouw heeft zo meer dan een eeuw geleden de basis gelegd voor de Amerikaanse cosmetica-industrie.

 

Een van de eersten die wetenschappelijke innovaties op het gebied van cosmetica toepaste en de holistische benadering van schoonheid was Elizabeth Arden. Ze riep vrouwen op om hun huid te hydrateren, direct zonlicht te vermijden en elke dag yoga te beoefenen. Cosmetica Elizabeth Arden heeft daarom geprobeerd om de huid vooral te laten bloeien en niet om hem te maskeren.

Elizabeth Arden was compromisloos in haar visie, haar producten hielpen vrouwen echt en velen van hen werden al snel een cult, zoals het geliefde Elizabeth Arden Eight Hour Cream, het legendarische parfum Elizabeth Arden 5th Avenue en de moedige rode lippenstift Elizabeth Arden.

De producten van Elizabeth Arden maken vrouwen elke dag mooier en zelfverzekerder en het verhaal van Elizabeth Arden is nog steeds een inspiratie voor velen van hen.

volledige text text verbergen