Elizabeth Arden White Tea Eau de Toilette voor Vrouwen

1×
Elizabeth Arden White Tea Eau de Toilette voor Vrouwen
Elizabeth Arden White Tea Eau de Toilette voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
30,00

Je bespaart 23%
50 ml
23,00

Code: ELA1670 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 18-5-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 18-5-2021
UPS Air Mail
dinsdag 18-5-2021

Beschrijving Elizabeth Arden White Tea
Samenstelling

Verdiep je in de sfeer van een harmonieus theeuurtje. Geniet met al je zintuigen van de zuiverheid en ongecompliceerdheid van de eau de toilette voor vrouwen Elizabeth Arden White Tea.

  • zuivere, bloemig-houtachtige geur
  • voor de sensuele vrouw
  • om dagelijks te dragen

Samenstelling van de geur
De topnoten van de eau de toilette bestaan uit sprankelende, Italiaanse mandarijn, varens, scharlei en frisse mariene tonen. In het hart van de geurcompositie ruik je significante akkoorden van witte thee, verkwikkende munt en de subtiele essence van witte iris. De mengeling van exotische houtsoorten in de basisnoten wordt perfect aangevuld door ambrette, amber en zoete tonkaboon.

Verhaal van de geur
De eau de toilette is geïnspireerd op het heerlijke gevoel van het eerste slokje kwaliteitsvolle thee tijdens het bewonderen van prachtige witte wolkjes die aan een blauwe hemel voorbij drijven. Auteurs van de geur Elizabeth Arden White Tea zijn Rodrigo Flores-Roux, Caroline Sabas en Guillaume Flavigny.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Varen, Zee Noten , Tangerine , Scharlei
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Mate , Witte Iris, Witte Thee
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Tonkaboon , Amber , Muskus Ambrette, Exotische Houtsoorten
Geursoort
bloemig, houtachtig

Review Elizabeth Arden White Tea1