Dunhill Fresheau de toilette voor Mannen

Dunhill Fresh eau de toilette voor Mannen
Dunhill Fresh eau de toilette voor Mannen
100 ml
29,00

Code: DUN0043 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
woensdag 3-6-2020
UPS Air Mail
woensdag 3-6-2020

Beschrijving van het parfum Dunhill Fresh
Samenstelling

Dunhill Fresh Eau de Toilette omhult je met zijn elegante sluier en wordt een onmisbaar onderdeel van je persoonlijkheid.

  • houtachtige geur
  • voor de elegante man
  • vooral geschikt voor als het warm is

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Groene noten , Basillicum , Freesia
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Iris, Viooltje , Water Bloem
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Leer, Ceder , Patchuli , Amber
Geursoort
houtachtig

Over het merk Dunhill

Alfred Dunhill richtte zijn merk met dezelfde naam op in Londen, in 1893, kort nadat hij volwassen was geworden. Van begin af representeerde het merk een zekere mannelijkheid.

In de vroege jaren hield het bedrijf zich bezig met de fabricage van lederen accessoires voor de automobielindustrie, herenmode-accessoires en van teugels voor paarden. Pas veel later breidde Dunhill zijn belangstelling uit voor andere zaken, zoals horloges, rookartikelen, schrijfbenodigdheden en parfums.

De gemeenschappelijke noemer van alle parfums van Dunhill is mannelijkheid, de degelijkheid van de hogere klasse en een lange levensduur. Het gezicht van het merk is bijvoorbeeld de acteur Jude Law.

Review Dunhill Fresh