DermacolSelf Tan Zelfbruinende Body Lotion

Dermacol Self Tan Zelfbruinende Body Lotion
Dermacol Self Tan Zelfbruinende Body Lotion
Aanbevolen detailhandelsprijs
6,60

Je bespaart 10%
200 ml
5,90

Op voorraad | Code: DER05115
1
PostNL
woensdag 26-1-2022
Afhaallocaties
woensdag 26-1-2022
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 25-1-2022

Het zelfbruinende lichaamspreparaat Dermacol Self Tan is een garantie voor een prachtig gebruinde huid gedurende het hele jaar.

Kenmerken:

  • geeft de huid een bronzen tint
  • het bruinende effect is natuurlijk
  • hydrateert en voedt
  • maakt geleidelijk de tint van de huid donkerder

Hoe te gebruiken:
Breng een voldoende hoeveelheid van het product aan op de huid van het hele lichaam. Grondig en gelijkmatig uitwrijven. Was na het aanbrengen je handen grondig.

Kenmerken

Consistentie
melk
Huidtype
alle huidtypen

De Tsjechische cosmetica Dermacol zorgt al langer dan een halve eeuw van de schoonheid van vrouwen. Het ontstond in de Praagse filmstudio‘s toen specialisten op het gebied van de visagie gingen samenwerken met dermatologen van het Instituut voor Medische Cosmetica in Praag. Gezamenlijk creëerden ze decoratieve make-up Dermacol, niet alleen voor het projectiescherm, maar ook voor dagelijks gebruik.

Dermacol Make-Up Cover ontstond als een van de eerste make-ups ter wereld en werd al snel een enorme hit die tot in Hollywood doordrong. In de jaren 90 werd het contact met de filmstudio‘s verbroken en ontstond een afzonderlijk en puur Tsjechisch merk dat al generaties lang het schoonheidssymbool is voor vele Tsjechische vrouwen.

Ook over de grens van de Tsjechische Republiek zijn de producten Dermacol succesvol en tegenwoordig vind je het merk terug in meer dan 60 landen ter wereld. De laatste jaren stijgt de populariteit van de verzorgende cosmeticaproducten bij mannen. Voor hen heeft het bedrijf de eerste complete mannenlijn van Dermacol op de markt gebracht.