Deodorant zonder aluminium

Deodorant zonder aluminium
Filter
Prijs

tot

Huidtype
Voor wie?
Verpakkingssoort
Gratis geschenken en aanbiedingen
Beoordeling
  •   4
  •   2
Meest verkocht

Kies een deodorant zonder aluminiumzouten en laat je huid ademen. Vergeet dat onaangename gevoel bij het zweten en geniet volop van elke dag! Een kwaliteitsvolle deodorant of antitranspirant zonder aluminium voorkomt onaangename geurtjes en laat je oksel lekker ruiken zonder daarbij je huid te irriteren.

Waarom een deodorant zonder aluminiumzouten?

Aluminiumzouten blokkeren de vorming van zweet en dus van een onaangename geur, maar de gevoelige huid van je oksel hoeft ze niet 100% te verdragen. Je hoeft niet bang te zijn dat aluminiumzouten het uitspoelen van gifstoffen zou beïnvloeden, maar als je liever natuurlijke producten zonder aluminium gebruikt, koop dan een natuurlijke antitranspirant zonder aluminium!

Wat is het verschil tussen een deodorant en een antitranspirant zonder aluminium?

Deodorant blokkeert de reactie van zweet met bacteriën en voorkomt het ontstaan van onaangename geurtjes. Een antitranspirant daarentegen probeert het zweten zelf zoveel mogelijk te voorkomen. Vergeet echter niet dat zweten een natuurlijk fenomeen is dat het lichaam helpt om zijn temperatuur te regelen en de huid vochtig te houden, dus helemaal zonder te zweten zal het niet gaan.

Kies voor kwaliteit van merken als Weleda, Vichy of Korres en geniet van frisheid elke dag.