Eisenberg Classique

Deodorant Alcoholvrij en Aluminiumvrij

Eisenberg Classique Deodorant Alcoholvrij en Aluminiumvrij
Eisenberg Classique Deodorant Alcoholvrij en Aluminiumvrij
Eisenberg Classique Deodorant Alcoholvrij en Aluminiumvrij
Gratis verzending
100 ml
30,00

Code: EIS0206 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Bestellen producten van Eisenberg vanaf 80 € en je krijgt een nobele spiegel en een dagcrème met SPF 50 in reisformaat gratis. Geniet van hoogwaardige cosmetica van Eisenberg.
GLS
maandag 21-1-2019
Eisenberg Classique
100 ml | 30,00

Beschrijving van de cosmetica Eisenberg Classique

De deodorant Eisenberg Classique bestrijdt effectief de onaangename geur en geeft je een langdurig comfortabel en fris gevoel.

Kenmerken:

  • biedt langdurige bescherming
  • laat geen vlekken achter op de kleding
  • irriteert de huid niet

Ingrediënten:

  • zonder alcohol
  • zonder aluminiumzouten

Hoe te gebruiken:
Breng aan op een schone en droge huid onder de armen.

Kenmerken

Huidtype
alle huidtypen, gevoelig
Verpakkingssoort
deo-spray

Over het merk Eisenberg

Het Franse merk van luxe cosmetica en parfums Eisenberg is een combinatie van tijdloosheid, schoonheid en perfectie. Het merk draagt de naam van de oprichter, José Eisenberg. Hij heeft met zijn creatieve enthousiasme en compromisloze aanpak het merk leven, passie en ware betekenis ingeblazen.

José Eisenberg begon al toen hij 21 jaar was in de mode-industrie te werken, maar later was hij langere tijd ook actief in de wereld van de IT. Toen hij in 2000 zijn eigen beautymerk oprichtte, kon hij op unieke wijze zijn beide hartstochten combineren – kunst en geavanceerde high-tech apparatuur.

Alle huidverzorgingsproducten van Eisenberg bevatten werkzame natuurlijke bestanddelen, luxe grondstoffen zoals diamantstof en puur goud en niet in de laatste plaats het gepatenteerde Trio-Molecular complex. Dit is het resultaat van 15 jaar onderzoek en vertegenwoordigt een zeer effectief wapen in de preventie en de correctie van de tekenen van huidveroudering. De parfums van Eisenberg zijn een weerspiegeling van de dromen van de maker zelf. Ze vormen een luxe geurenverzameling, die net zo kostbaar is als de emoties die ze in jou opwekken.