CreedAventus Cologne Eau de Parfum voor Mannen

Creed Aventus Cologne Eau de Parfum voor Mannen
Creed Aventus Cologne Eau de Parfum voor Mannen
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
385,00

Je bespaart 25%
100 ml
288,20

Op voorraad | Code: CRE04865
1
PostNL
maandag 13-12-2021
Afhaallocaties
zaterdag 11-12-2021
UPS Air Mail
maandag 13-12-2021

Word lid van de familie Aventus. De eau de parfum voor mannen Creed Aventus Cologne werd speciaal ontworpen voor de moderne, onconventionele man.

De geur is een belichaming van vitaliteit, succes, authenticiteit en stijl. Hij spreekt aan met zowel ruwe noten van patchoeli en sandelhout als frisse ondertonen van berk, roze peper en mandarijn.

  • frisse, houtachtige geur
  • voor de moedige man met een stadsgeest
  • geschikt om elke dag te dragen

Samenstelling van de geur
Meteen in de opening word je getrakteerd op een aromatische explosie in de vorm van mandarijn, gember en roze peper. Op de fruitig-gekruide noten sluit daarna de ostentatieve combinatie aan van sandelhout, vetiver en patchoeli. De laatste volmaakte vleug wordt gevormd door noten van berk, styrax, tonkaboon en muskus, die de ervaring op een sensuele manier afsluiten.

Het verhaal van de geur
De eau de parfum voor mannen Creed Aventus Cologne werd ontworpen door de gerenommeerde parfumeur Olivier Creed, die hiermee aansloot op de voorgaande, bekende geur Aventus. Naar eigen zeggen was hij gemotiveerd om een nieuwe legende te creëren in een fris en modern jasje. Deze eau de parfum doet mannen over de hele wereld al sinds 2018 plezier.

De geur Creed Aventus Cologne is ook uniek dankzij de manuele vervaardiging ervan. Alle ingrediënten worden met de hand gewogen, gemengd, gemacereerd en gefilterd, overeenkomstig de waarden en tradities die door Creed hoog gehouden worden.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Ananas , Mandarijn , Munt , Gember , Groene Appel , Roze Peper
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Vetiver , Sandelhout , Patchuli
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Tonkaboon , Berk , Storaxboom , Muskus
Geursoort
aromatisch, fruitig