Creed Silver Mountain WaterEau de Parfum voor Mannen

Creed Silver Mountain Water Eau de Parfum voor Mannen
Creed Silver Mountain Water Eau de Parfum voor Mannen
Gratis verzending
100 ml
230,00

Code: CRE4014 | Op voorraad
1
PostNL
donderdag 28-5-2020
UPS Air Mail
morgen al woensdag 27-5-2020

Beschrijving van het parfum Creed Silver Mountain Water
Samenstelling

Besneeuwde bergtoppen, bevroren bergbeekjes en wilde natuur. Eau de parfum voor mannen Creed Silver Mountain Water is perfect voor elke liefhebber van bergen, skiën en natuur. Dankzij de aromatische samenstelling geeft hij je energie voor elke dag, of er nu een belangrijke vergadering op je planning staat, een lange dag op het werk of een hike in de bergen.

  • aromatische geurcompositie
  • voor moderne mannen die zichzelf in de natuur opladen
  • vooral geschikt voor de lente- en zomermaanden

Samenstelling van de geur
De topnoten verwennen je zintuigen met de licht bittere citrustonen van bergamot en sappige mandarijn. De hartnoten worden gedomineerd door cassis en het delicate aroma van de beste groene thee. De sensuele basisnoten zijn opgebouwd van de pure noten van zeldzame muskus en bedwelmende galban. Verleidelijke tonen van warm sandelhout worden aangevuld met een druppel unieke petitgrain, een etherische olie gewonnen uit de bladeren en groene onrijpe citrusvruchten.

Het verhaal van de geur
Creed Silver Mountain Water was gelanceerd in 1995. De parfumdesigner Olivier Creed was tijdens het maken geïnspireerd door de besneeuwde bergtoppen waar hij als een grote liefhebber van het skiën gek op was. De flacon van Silver Mountain Water laat denken aan met sneeuw bedekte bergen en bevroren waterstromen in de Zwitserse Alpen waarin buitengewone vormen ontstaan.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Mandarijn , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Zwarte Aalbessen , Groene Thee
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Petitgrain , Galbanum , Sandelhout
Geursoort
aromatisch

Review Creed Silver Mountain Water