Creed Love in WhiteEau de Parfum voor Vrouwen

Creed Love in White Eau de Parfum voor Vrouwen
Creed Love in White Eau de Parfum voor Vrouwen
75 ml

Code: CRE0100 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Dit product is al zonder cellofaan door de fabrikant verpakt.

Breng mij op de hoogte

Als het product weer op voorraad is, zullen we je daarover informeren. Het is natuurlijk alleen aan jou of je van dit aanbod gebruik maakt.

Met de verzending gaat u akkoord met de verwerking van het e-mailbericht, zodat de vennootschap Notino Benelux BV u over de verkrijgbaarheid van het betreffende product kan informeren, en dat maximaal 1 jaar. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.

Beschrijving van het parfum Creed Love in White
Samenstelling

Beleef een reis rond de wereld vol avontuur. De eau de parfum voor vrouwen Creed Love in White is een geurige ode aan wereldwijde eenheid en vrede. Hij bevat handmatig geselecteerde essences uit alle vijf de continenten en weerspiegelt zo de verfijndheid van het vak en een passie voor ingrediënten van topkwaliteit.

  • bloemige, frisse geur
  • voor de elegante vrouw
  • geschikt voor onvergetelijke momenten

Samenstelling van de geur
In de opening ruik je frisse, licht zoete sinaasappelschil uit het zonovergoten zuiden van Spanje. Daarna komen rijstzemelen uit de Zuid-Aziatische Golf van Tonkin tot uiting, die de geurcompositie een rijke zoutheid geven. Subtiele Egyptische iris, witte jasmijn van de Italiaanse kuststreek en narcis uit de Franse Côte d'Azur, dat zijn de tonen die je kort daarna ruikt. Ze worden opgevolgd door de crèmige, licht citrusachtige magnolia en de koningin der bloemen, de Bulgaarse roos. In het slot ontvouwen zich vanille en het licht zoute maar toch frisse aroma van amber, dat aan de zee doet denken.

Verhaal van de geur
Deze volmaakte bloemenmengeling was de eerste geur die het merk Creed in Amerika op de markt bracht. Op de dag van de lancering werd het Empire State Building belicht met witte lichten. De geur Creed Love in White werd gecreëerd door Olivier Creed als herinnering aan zijn wereldreizen per jacht. De geur viel ook in de smaak bij twee first ladies van de Verenigde Staten.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Sinaasappel
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Iris, Roos , Rijst , Magnolia , Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , Roos , Amber
Geursoort
oriëntaalse, bloemig

Review Creed Love in White