Creed AventusEau de Parfum voor Mannen

5×
Creed Aventus Eau de Parfum voor Mannen
Creed Aventus Eau de Parfum voor Mannen
Gratis verzending
100 ml
320,00

Code: CRE3985 | Op voorraad

Dit product is al zonder cellofaan door de fabrikant verpakt.

1
PostNL
maandag 16-12-2019
UPS Air Mail
maandag 16-12-2019

Beschrijving van het parfum Creed Aventus

Traditie en de allerbeste zorgvuldig geselecteerde ingrediënten met buitengewone productiekwaliteit komen samen in deze niche parfum. Creed Aventus eau de parfum is gecreëerd door gezamenlijke inspanning van vader en zoon, deze is provocatief, mannelijk en optimistisch.

  • elegante, fruitige chypre geur
  • springt uit in een warmere omgeving
  • complexe en duurzame samenstelling

Samenstelling van de geur
De fruitige topnoten worden gevormd door cassis, Calville Blanc appel en de frisheid van bergamot met ananas. De droge tonen van berkenhout en patchoeli vermengen zich in de hartnoten met de zachte schoonheid van roos en jasmijn. De basisnoot van deze geursamenstelling bestaat uit eikenmos in combinatie met verwarmende vanille, muskus en amber.

Verhaal van de geur
Deze eau de parfum is een huldiging aan kracht, succes en moed. Het werd geïnspireerd op het dramatische leven van Napoleon Bonaparte, één van de interessantste mannen uit de geschiedenis. Daarom weerspiegelt de geur Creed Aventus oorlog, vrede en liefde.

Elke Creed geur is uniek
Het merk Creed gebruikt in zijn niche parfums een hoog percentage natuurlijke bestanddelen. De onstabiele klimatologische en seizoensgebonden omstandigheden bij het winnen van de ingrediënten heeft als gevolg dat de eigenschappen ervan, zoals het uiteindelijke aroma of de kleur, kunnen verschillen. Dat leidt vaak tot een subtiele variatie van de hele geursamenstelling en de kleur ervan.

Samenstelling

Topnoten
Zwarte Aalbessen , Appel , Bergamot , Ananas
Hartnoten
Patchuli , Roos , Berk , Jasmijn
Basisnoten
Mos, Vanille , Muskus , Amber
Geursoort
cypre, fruitig