Creed Aventus Eau de Parfum voor Mannen

7×
Creed Aventus Eau de Parfum voor Mannen
Creed Aventus Eau de Parfum voor Mannen
Actie
Gratis verzending
100 ml
299,00

Code: CRE3985 | Op voorraad

Dit product is al zonder cellofaan door de fabrikant verpakt.

1
PostNL
woensdag 21-4-2021
Persoonlijk ophalen
woensdag 21-4-2021
UPS Air Mail
dinsdag 20-4-2021

Beschrijving Creed Aventus
Samenstelling

Traditie en de allerbeste zorgvuldig geselecteerde ingrediënten met buitengewone productiekwaliteit komen samen in deze niche parfum. Creed Aventus eau de parfum is gecreëerd door gezamenlijke inspanning van vader en zoon, deze is provocatief, mannelijk en optimistisch.

  • elegante, fruitige chypre geur
  • springt uit in een warmere omgeving
  • complexe en duurzame samenstelling

Samenstelling van de geur
De fruitige topnoten worden gevormd door cassis, Calville Blanc appel en de frisheid van bergamot met ananas. De droge tonen van berkenhout en patchoeli vermengen zich in de hartnoten met de zachte schoonheid van roos en jasmijn. De basisnoot van deze geursamenstelling bestaat uit eikenmos in combinatie met verwarmende vanille, muskus en amber.

Verhaal van de geur
Deze eau de parfum is een huldiging aan kracht, succes en moed. Het werd geïnspireerd op het dramatische leven van Napoleon Bonaparte, één van de interessantste mannen uit de geschiedenis. Daarom weerspiegelt de geur Creed Aventus oorlog, vrede en liefde.

Elke Creed geur is uniek
Het merk Creed gebruikt in zijn niche parfums een hoog percentage natuurlijke bestanddelen. De onstabiele klimatologische en seizoensgebonden omstandigheden bij het winnen van de ingrediënten heeft als gevolg dat de eigenschappen ervan, zoals het uiteindelijke aroma of de kleur, kunnen verschillen. Dat leidt vaak tot een subtiele variatie van de hele geursamenstelling en de kleur ervan.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Bergamot , Zwarte Aalbessen , Appel , Ananas
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Roos , Jasmijn , Berk , Patchuli
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Amber , Vanille , Mos, Muskus
Geursoort
fruitig, cypre

Review Creed Aventus7