Creed Himalaya Eau de Parfum voor Mannen

Creed Himalaya Eau de Parfum voor Mannen
Creed Himalaya Eau de Parfum voor Mannen
100 ml

Code: CRE4009 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving van het parfum Creed Himalaya
Samenstelling

De eau de parfum Creed Himalaya geeft zijn drager een vleugje ongelooflijk zuivere frisheid en helpt hem om zijn mannelijkheid nog beter te doen uitkomen.

  • houtachtige nichegeur met citrusakkoorden
  • voor liefhebbers van meerlagige parfums met ongekende dieptes
  • geschikt zowel voor overdag als ‘s avonds, het hele jaar lang

Samenstelling van de geur
De geurcompositie open in de topnoten met de frisse citrusakkoorden van pompelmoes, Calabrische bergamot, mandarijn en Siciliaanse citroen. In het hart van de eau de parfum klinken de mannelijke vetiver, muskaatnoot, buskruit en peperachtige en houtachtig noten. De basisnoten bestaan uit de dierlijke noten van muskus, tonkaboon en kostbare echte amber.

Het algehele aroma dat de dominante citrusgeur en het houtachtige karakter van de geur verenigt met verrassende balsemachtige en poederachtige aspecten, kan het best beschreven worden als een stralend zuivere geur die gekenmerkt wordt door een opbeurende frisheid.

Het verhaal van de geur
De eau de parfum Himalaya is één van de echte juweeltjes van dit merk. Het is een gezamenlijk werk van Olivier Creed, top parfumeur van de zesde generatie Creeds, en Erwin Creed van de zevende generatie. Als inspiratie voor deze geur diende een bergbeklimmers expeditie naar Tibet. Creed Himalaya stelt de grootsheid, pracht, kracht en eeuwigheid voor van onbereikbare, met sneeuw bedekte bergtoppen. Naar de stralende sneeuwtoppen van het Himalayagebergte wordt ook verwezen door de prachtige metallic flacon.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Bergamot , Grapefruit , Citroen , Mandarijn
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Cederhout, Nootmuskaat , Roze Peper , Sandelhout , Vetiver , Buskruit , Peper
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Ambergris, Muskus , Tonkaboon
Geursoort
oriëntaalse, houtachtig

Review Creed Himalaya