CreedViking Eau de Parfum voor Mannen

Creed Viking Eau de Parfum voor Mannen
Creed Viking Eau de Parfum voor Mannen
Aanbevolen detailhandelsprijs
295,00

Je bespaart 12%
100 ml
259,56

Op voorraad | Code: CRE4290

Dit product is al zonder cellofaan door de fabrikant verpakt.

1
PostNL
maandag 6-12-2021
Afhaallocaties
zaterdag 4-12-2021
UPS Air Mail
vrijdag 3-12-2021

Haal het anker op en ga het dagelijkse avontuur tegemoet – of dat nou is op een wilde zee of tijdens een belangrijke vergadering. De eau de parfum voor mannen Creed Viking is op maat gemaakt van de man met een avonturiersgeest, die niet bang is om tegen de stroom in te gaan. Daarom is de geurcompositie geïnspireerd op deze onverschrokken noordse zeevaarders en hun vloot.

  • aromatische, houtachtige geur
  • voor de moderne man die niet bang is om tegen de stroom in te gaan
  • ideaal voor elke dag

Samenstelling van de geur
In de opening worden je zinnen gestreeld door sappige, Siciliaanse citroen, licht pikante roze peper en Calabrische bergamot. Daarna treden Bulgaarse roos en frisse pepermunt op de voorgrond, in combinatie met peper. De basisnoten van de geur bestaan uit warm sandelhout, Haïtiaanse vetiver, aromatische lavendel en patchoeli.

Verhaal van de geur
De geur werd in 2017 op de markt gebracht en de neus achter de geurcompositie is Olivier Creed, die zich liet inspireren door de onverschrokken Vikings en hun onwerkelijke schepen waarmee zij het avontuur tegemoet gingen.

Volledige samenstelling

ALCOHOL (ALCOHOL), PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GERANIOL, EUGENOL, COUMARIN, CITRONELLOL, CITRAL, CINNAMYL ALCOHOL, FARNESOL, ISOEUGENOL, BENZYL ALCOHOL, BHT. De fabrikant is verantwoordelijk voor de samenstelling van het product. Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de samenstelling van het product rechtstreeks op de verpakking te controleren.
Volledige tekst

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Roze Peper , Calabrian Bergamot, Siciliaanse Citroen
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Roze Peper , Bulgaarse Roos , Pepermunt
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Patchuli , Sandelhout , Haïtiaanse vetiver, Lavendel
Geursoort
aromatisch, houtachtig