Ga naar hoofdcontent
Creed Green Irish Tweed Eau de Parfum voor Mannen
Creed Green Irish Tweed Eau de Parfum voor Mannen
Creed Green Irish Tweed Eau de Parfum voor Mannen
Topnoten
Citroen , Verbena , Pepermunt
Hartnoten
Viooltjesblad
Basisnoten
Sandelhout , Ambergris, Iris
Geursoortbloemig, houtachtig

Klassiek geraakt nooit uit de mode. En klassiek is ook de eau de parfum voor mannen Creed Green Irish Tweed. Die verenigt op een elegante manier de frisheid van een bos met zuivere mannelijkheid. Hij is even volmaakt voor een wandeling in het Ierse platteland als op de rode loper als aanvulling op je outfit. Hij past zijn drager als een op maat gesneden pak en groeft zich onuitwisbaar in zijn geheugen.

  • houtachtige, frisse geur
  • voor de klassieke gentleman
  • geschikt om het hele jaar door te dragen, en ook voor speciale gelegenheden

Samenstelling van de geur
Eerst ruik je frisse citroen, Indische verbena en een snufje verkwikkende munt. Meteen daarna komt het typische karakter van deze eau de parfum naar voren en herken je de subtiele geur van viooltjes. In de laatste fase treedt fluwelen Florentijnse iris op de voorgrond, vergezeld van verwarmend sandelhout en amber, die je net zo omhullen als een perfect passend tweed jasje.

Verhaal van de geur
De geur Creed Green Irish Tweed is de bekendste en meest verkochte eau de parfum van het merk Creed. De geurcompositie roept perfect de frisheid van de Ierse natuur op: vers gemaaid gras, een lenteweide, zomerse bloemen en kruiden gestreeld door een zachte zeebries.

Net als alle andere geuren uit het Creed atelier, wordt ook deze geur vervaardigd door middel van het unieke proces van infusie. Elk ingrediënt wordt met de hand gewogen, gemengd en gemacereerd zoals de traditie het voorschrijft. De geur Creed Green Irish Tweed werd ontworpen door Olivier Creed in 1985.

CreedGreen Irish Tweed Eau de Parfum voor Mannen

4×
Actie
50 ml
182,50

Meer dan 5 st. in voorraad | 365,00 / 100 ml, incl. btw | Laagste prijs € 184,30
| Code: CRE4032
1
Ik wil meer weten over gravure
DHL
dinsdag 23-7-2024
Afhaallocaties
dinsdag 23-7-2024
UPS Air Mail
woensdag 24-7-2024