Clinique Aromatics Elixir Cosmetica Set(voor Vrouwen )

Clinique Aromatics Elixir Cosmetica Set  (voor Vrouwen )
Clinique Aromatics Elixir Cosmetica Set  (voor Vrouwen )

Code: CLK06270 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Aromatics Elixir Eau de Parfum voor Vrouwen 25 ml + Aromatics Elixir Bodylotion 75 ml

Beschrijving van het parfum Clinique Aromatics Elixir
Samenstelling

Een exclusieve geur is altijd een goede keuze als je iemand echt plezier wil doen. De parfumset voor vrouwen Clinique Aromatics Elixir in een mooie verpakking vergroot het plezier van de ontvanger nog meer. Ga voor de charme van een perfect uitgedachte set waarvoor elke vrouw op het eerste gezicht door de knieën gaat.

Kenmerken:

  • een geur geschonken in een set doet dubbel plezier
  • de set bekoort al op het eerste zicht met de prachtige verpakking
  • de geparfumeerde schoonheidsproducten verlengen de duurzaamheid van de geur

Inhoud van de set:

  • Aromatics Elixir Eau de Parfum voor Vrouwen 25 ml
  • Aromatics Elixir Bodylotion 75 ml

Samenstelling

Geursoort
bloemig, cypre
Set variant
Gift Set

Over het merk Clinique

Het merk Clinique merk werd in 1968 opgericht door Estée Lauder. De impuls hiervoor was een interview met de dermatoloog dat gepubliceerd werd in het modetijdschrift Vogue. Een vraag die haar in het artikel gesteld werd inspireerde haar om topklasse hypoallergene cosmetica te gaan produceren voor elk huidtype.

De cosmetica van Clinique biedt vele producten voor een perfecte make-up, parfums voor vrouwen en mannen en complete verzorging voor lichaam en huid voor zowel mannen als vrouwen. Alle Clinique huidverzorging is 100% parfumvrij en onderworpen aan strenge allergietesten, waardoor het zelfs geschikt is voor de meest gevoelige huid.

De kracht van de producten is gebaseerd op complete cosmetische lijnen die direct door dermatologen worden ontwikkeld. Het schoonheidsconcept van Clinique voor de huidverzorging in drie stappen is uniek. Alleen daarom al is de cosmetica van Clinique de ideale, de geschiktste en gemakkelijkste dagelijkse verzorging. Geniet van de resultaten van dit cosmeticamerk dat adequaat beantwoordt aan de eisen die jouw huid stelt.

Review Clinique Aromatics Elixir