ChloéNomade Absolu de Parfum Eau de Parfum voor Vrouwen

1×
Chloé Nomade Absolu de Parfum Eau de Parfum voor Vrouwen
Chloé Nomade Absolu de Parfum Eau de Parfum voor Vrouwen
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
115,00

Je bespaart 51%
75 ml
55,90

Code: CHL03664 | Op voorraad
1
Je product laten graveren met een korte inscriptie en ontvang zo een uniek cadeau
Cadeautje voor jou
Geniet van shoppen en krijg de 10% korting op alle parfums en cosmetische producten met de code notino. De korting geldt niet op producten in de aanbieding of uitverkoop.
PostNL
woensdag 29-9-2021
Afhaallocaties
woensdag 29-9-2021
UPS Air Mail
dinsdag 28-9-2021

Beschrijving Chloé Nomade Absolu de Parfum
Samenstelling

Gun je ongebonden geest een nieuw avontuur. Waarnaartoe je ter wereld ook gaat, dankzij zijn delicate geur helpt de eau de parfum voor vrouwen Chloé Nomade Absolu de Parfum je om je vrouwelijke kracht en onafhankelijkheid te tonen. Nog intensiever dan voorheen.

  • intensievere versie van de bestseller Chloé Nomade eau de parfum
  • auteur van de geur is Quentin Bisch
  • houtachtige chypregeur gelanceerd in 2020

Samenstelling van de geur
Een stralende, verwarmende vlaag van sensualiteit wordt jou tijdens de eerste momenten gebracht door de zeldzame plant davana. Een ogenblik later, na de fluwelen opening, begint zich de zoete geur van sappige mirabel te ontvouwen. Het langdurige eindspel drijft op tonen van eikenmos, die de geur rijkdom en een aangename aardsheid geven.

Verhaal van de geur
De eau de parfum en eau de toilette Nomade werden aangevuld door de geur Chloé Nomade Absolu de Parfum, die een nieuwe, intensievere kant van het meisje Nomade laat zien. In de campagne werd die verpersoonlijkt door de Franse actrice Ariane Labed. De wind in haar haar en haar vastberaden gang geven uiting aan een gevoel van vrijheid dat perfect overeenstemt met het karakter van de geur.

Het elegante design van de flacon blijft op het eerste zicht hetzelfde en is dankzij de vorm nog steeds een verwijzing naar de populaire handtas van de modecollectie Chloé. Het nootkleurige lint heeft echter een donkerdere, warmere tint en er werden ook gouden sierknopjes aan toegevoegd, die de geur een mannelijk element geven.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Davana
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Mirabelle Pruim
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Eikenmos
Geursoort
cypre, houtachtig

Over het merk Chloé

Vrijheid, lichtheid en vrouwelijkheid – die uitgangspunten zijn bij Chloé sinds de oprichting van het merk nog steeds van kracht. Het verhaal van Chloé begon in 1952 in Parijs. In dat jaar lanceerden Gabrielle Aghion en Jacques Lenoir een eigen modecollectie. Ze waren pioniers en lieten de strenge eisen van de haute couture varen, zodat ze hun klanten een comfortabele en begrijpelijke ready-to-wear-kledinglijn aan konden bieden.

In 1975 bracht het modehuis het eerste parfum uit: een geur die de romantische ziel van elke vrouw siert. Het merk Chloé concentreert zich als een van de weinige enkel en alleen op geuren voor vrouwen. In de wereld van Chloé heersen de vrouwen – zelfverzekerd, zorgeloos, romantisch en dromerig.

Door de lancering van het eau-de-toilette Chloé Chloé dat compromisloos vrouwelijkheid, tederheid en verleidelijkheid viert, verwierf het merk een onuitwisbare plaats in de geschiedenis van de parfumerie. De karakteristieke floraal-houtige geuren van Chloé zijn bij vrouwen over de hele wereld iconisch geworden.

Review Chloé Nomade Absolu de Parfum1