Calvin KleinCK One Gift Set(unisex) III.

Calvin Klein CK One Gift Set  (unisex) III.
Calvin Klein CK One Gift Set  (unisex) III.

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: CAK17410

Eau de Toilette 50 ml + geparfumeerde douchegel 100 ml

Een cadeau dat gegarandeerd plezier doet is de uniseks parfumset Calvin Klein CK One . Hij bevat niet alleen een unieke geur die iedereen bekoort maar ook een mooie verpakking die aanspreekt. Doe deze chique set cadeau en beleef het fijne gevoel van iemand blij te maken.

Kenmerken:

  • uniseks – voor zowel mannen als vrouwen

Inhoud van de set:

  • Eau de Toilette 50 ml
  • geparfumeerde douchegel 100 ml

Samenstelling

Geursoort
citrus, aromatisch
Set variant
Gift Set

Het merk werd opgericht in 1968 door Calvin Klein en zijn zakelijke partner Barry Schwartz. In de jaren 80 maakte Calvin Klein van ordinaire jeans een designaccessoire in elke garderobe. Hij begon toen namelijk zijn naam op de achterzak van zijn broeken te borduren.

De strakke lijnen en de simpele stijl van het merk Calvin Klein zijn beroemd. Dit geldt ook voor Calvin Kleins parfums, die niet alleen vanwege de unieke geurcomposities iconisch zijn geworden, maar ook door hun perfecte ontwerp. De eerste geuren ontstonden aan het einde van de jaren 70 en representeren voor velen nog steeds de atmosfeer van dat decennium.

In begin van de jaren 90 werden de revolutionaire parfums Obsession en Eternity op de markt gebracht. Dat zijn legendarische geuren die definitief de plaats van Calvin Klein in de parfumwereld bevestigden. Calvin Klein parfums ontstaan in samenwerking met toonaangevende parfumeurs over de gehele wereld onder auspiciën van Coty, een van de grootste toonaangevende cosmeticabedrijven.