Kies de beste kerstgeschenken voor "Secret Santa"!

30 november 2017Notino
Het geven van geschenken is een van de wereldwijde tradities die we allemaal delen, ongeacht de feestdagen die we feitelijk vieren.

Waarschijnlijk denk je er al over na wat je voor je vrienden en vrienden koopt. Maar uit het westen is de leuke traditie overgewaaid, waarbij in groepen cadeaus gegeven worden, bijvoorbeeld aan collega‘s. We kiezen een cadeau voor de persoon die het cadeau moet ontvangen. Kun je nuttige raad gebruiken bij de keuze van de juiste kerstgeschenken voor het spel "Secret Santa"? Onze geschenkenlijst helpt je, wie je ook trekt.

Wat is „Secret Santa“?

Het spel "Secret Santa" wordt vaak gespeeld door familieleden, vrienden en in het bijzonder door je collega‘s op je werk! In het kader van deze traditie kiest iedereen binnen een groep een andere persoon die een cadeau krijgt, zonder dat deze keuze bekend wordt. Zodra de cadeaus zijn gegeven, proberen de vrienden en collega‘s te raden van wie de cadeaus afkomstig zijn! Tijdens dit spel is het belangrijk om in te schatten wat voor soort persoon de door ons getrokkene is om een faux-pas te voorkomen. In de regel mag een cadeau niet te persoonlijk, niet te goedkoop en ook niet te duur zijn.

 

Voor je baas

Als je in dit spel een cadeau voor je baas moet kiezen, kan je in een lastig parket komen. Maar maak je geen zorgen! Je maakt geen fout als je hem iets schenkt dat hij samen met zijn familie of gewoon op kantoor kan gebruiken. Kies een luxe geurkaars die er al in de verpakking mooi uitziet en die perfect een tafel of receptie verfraait. Kijk eens naar de geurkaarsenlijn van Bath and Body Works, bijvoorbeeld "Paris Café"!

Voor je collega's

Zelfs voor een collega is het spel "Secret Santa" niet gemakkelijk om te spelen, want we hoeven immers zijn of haar smaak niet te kennen. Maar evenmin als je hem of haar kent, hoeft een persoonlijk geschenk tijdens een meer publiekelijk feest geen goede indruk te maken. Een veilige keuze is dan iets voor het kantoor: crèmes of decoratieve voorwerpen. Deze antibacteriële gel in kerstsfeer uit de lijn Bath & Body Works is een geweldig cadeau dat iedereen zal waarderen.

Voor een vriendin

Als je een cadeau koopt voor je dierbaren of je beste vrienden, kun je het beste iets persoonlijks kiezen. Maar je hoeft ook niet te overdrijven en iets te kopen wat te duur of te specifiek is en waarbij de anderen zich ongemakkelijk gaan voelen. Maak je vrienden duidelijk dat je er werk van gemaakt hebt en iets speciaal voor hen gekozen hebt.Voor een vriendin kunnen we bijvoorbeeld "Galaxy Chic" kiezen, een palet met 18 oogschaduwen van de firma BHcosmetics.

Voor je moeder

Als je in het spel "Secret Santa" je eigen moeder kiest, dan kan je haar iets grappigs, iets bekoorlijks, sentimenteels of juist iets praktisch geven. Als je het gevoel hebt dat mama alles al heeft, geef haar dan iets wat ze nog nooit gehad of zelfs maar geprobeerd heeft. Probeer bijvoorbeeld Nux, een droge olie voor het haar, het lichaam en het gezicht. Het gaat om een luxe product dat ideaal is voor de koude en droge wintermaanden!

Voor je vader

Het lastig zijn om een cadeau voor papa te kopen, want hij wil immers altijd alleen maar hele gewone dingen. Pak het eens handig aan en kies iets, waarvan je weet dat hij er gebruik van zal maken. Onze favoriet is de tandpasta Mediblanc Professional Whitening, die tijdens de feestdagen een stralende glimlach op zijn gezicht zal toveren.

Voor je zus

Geef je zus iets waar ze blij mee zal zijn! Koop cosmetica voor haar, waar ze niet zonder zal kunnen, zoals de speciale set met make-up, zoals deze van Maybelline. De cosmeticaset "The Falsies" is een fantastisch geschenk, waar elke meid mee in haar nopjes zal zijn. Of houdt ze nog meer van parfums? Probeer in dat geval de geur "Love Addict" van Victoria's Secret!

Voor je broer

Heb je in het spel "Secret Santa" je broer getrokken, maar heb je geen idee waar je voor hem moet kopen? Kies iets praktisch dat hij goed kan gebruiken. Onze tip is de scheerset Fusion ProGlide van Gillette.

Voor de familie

Wat de andere familieleden aangaat: we kennen maar zelden hun smaak en weten niet wat ze al hebben. Probeer eens een cadeau te kopen dat vriendelijk is en luxueus tegelijk, zoals een uniseks geur. Al onze uniseks geuren vind je hier.

Een cadeau voor een onbekende

Als je in het kader van dit spel de taak krijgt om een cadeau te kiezen voor iemand die je niet kent, dan raden we aan om iets te kopen waar iedereen blij mee zal zijn, maar waarmee je tegelijkertijd de aandacht en de belangstelling trekt. Bijvoorbeeld de whitening tandpasta "Black Is White" van Curaprox. Je kunt er zeker van zijn dat de anderen zich door jou laten inspireren. Zo zal er over jou cadeau het meest gepraat worden.

Meer lezen