De TOP 5 van producten voor de haargroei

19 oktober 2017Notino
Laat je na de zomer je door de zon beschadigd haar afknippen? Ben je daarna ontevreden over het resultaat? Of heb je genoeg van je korte kapsel en wil je het volgende seizoen van stijl veranderen? We hebben allemaal onze eigen haargroeicyclus en in de herfst groeit je haar langzaam. Maar wanhoop niet. Er bestaan enkele eenvoudige natuurlijke trucs, waardoor je haar sneller gaat groeien.

 

Je hoeft je dus niet druk te maken. Uiteindelijk groeit je haar toch wel. En stress versnelt je haargroei niet, integendeel. Lees onze tips voor natuurlijke haargroei en maak kennis met de beste haargroeiproducten, waarna je binnen korte tijd weer trots kunt zijn op prachtig krullen.

Tips voor een natuurlijke haargroei

Denkt u dat het moeilijk is om je haar te helpen groeien? In werkelijkheid gaat het om een combinatie van eenvoudige stappen die u gemakkelijk thuis kunt zetten. Een snelle haargroei wordt met name geholpen door een gezonde levenswijze. Eet daarom gezond. Vermijd voedingsmiddelen van mindere kwaliteit en eet meer groente en fruit. Vergeet niet om veel water te drinken!

Laat je inspireren door tips voor een natuurlijke haargroei met behulp van ingrediënten die je thuis in je eigen keuken vindt. Een bijzonder effectief natuurlijk middel dat je haargroei stimuleert is bijvoorbeeld sap van uien, vermengd met honing. Breng het mengsel aan op je, masseer het in en laat het gedurende 15-20 minuten inwerken, voordat je je haar wast. Herhaal dit proces drie maanden lang twee of drie keer per week.

Tot de andere tips voor de haargroei behoort ook het dagelijks borstelen van je haar voor het slapen gaan – daardoor wordt de bloedcirculatie geactiveerd en de haargroei bevorderd. Je bloedsomloop wordt ook beter als je bij het aanbrengen van de shampoo onder de douche je haar masseert. En probeer vitaminen eens! Die versterken je haar en je nagels.

De beste producten voor de haargroei

De snelste manier om je haar beter te laten groeien is gelegen in de combinatie van natuurlijke methoden en de beste, door ons geselecteerde producten voor de haargroei. De haargroei is vooral gebaat bij systematiek en discipline! Zorg voor een eenvoudige routine en je zult zien dat je snel resultaten boekt.

Je vraagt ??je af wat je kunt gebruiken om je haargroei te stimuleren? We hebben een lijst van producten samengesteld die je haargroei enorm zullen verbeteren.

Eucerin DermoCapillaire is een zeer effectieve shampoo die haaruitval bestrijdt en het natuurlijke volume ervan herstelt. Het is ontworpen om een gezonde haargroei te stimuleren, maar zonder de irritatie van de hoofdhuid te veroorzaken.

Ducray Anafase is een stimulerende shampoo die de kracht en het volume van het haar vergroot door de rijke samenstelling met verschillende vitaminen.

Vichy Dercos Energising biedt een effectieve behandeling van haarverlies en is bovendien als groeibevorderend serum.

L'Oréal Professionnel Pro Fiber Rectify is een ander effectief haarmasker dat beschadigd haar herstelt en de groei ervan bevordert.

Zoek je nog meer opties? Probeer haaroliën als zoals Oil Miracle Argan Oil. Je haar zal sneller groeien en zal glanzend en sterk zijn.

Meer lezen