Avon True ColourMake-up Remover Milk voor de Ogen

Avon True Colour Make-up Remover Milk  voor de Ogen
Avon True Colour Make-up Remover Milk  voor de Ogen
150 ml
2,90

Code: AVO4671 | Op voorraad
1
PostNL
maandag 6-7-2020
UPS Air Mail
maandag 6-7-2020

Product beschrijving Avon True Colour
Kenmerken

Het afschminkpreparaat Avon True Colour zorgt voor een perfecte en zachte verwijdering van de make-up, zelfs rond de ogen.

Kenmerken:

  • schminkt grondig alle types oogmake-up af
  • voorkomt huidirritatie
  • Dermatologisch getest
  • oftalmologisch getest

Ingrediënten:

  • het product is hypoallergeen
  • zonder alcohol

Hoe te gebruiken:
Verwijder voorzichtig en zonder wrijven de make-up en ander vuil.

Kenmerken

Consistentie
melk
Huidtype
voor alle huidtypes

Over het merk Avon

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.

 

Review Avon True Colour