AvonFar Away The Journey Body Olie in Spray

Avon Far Away The Journey Body Olie in Spray
Avon Far Away The Journey Body Olie in Spray
150 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: AVO09005

De lichaamsolie Avon Far Away The Journey geeft je huid een intensieve hydraterende en regeneratieve verzorging.

Kenmerken:

  • verhoogt de intensiteit van de geur uit dezelfde collectie
  • verzacht en maakt glad
  • laat de huid fluweelzacht aanvoelend achter

Hoe te gebruiken:
Masseer een kleine hoeveelheid grondig over de huid van het hele lichaam.

Samenstelling

Samenstelling
Jasmijn , Freesia , Muskus
Consistentie
olie
Huidtype
alle huidtypen
Soort olie
olie fusion

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.