Avon Far Away Deodorant roller voor Vrouwen

1×
Avon Far Away Deodorant roller voor Vrouwen
Avon Far Away Deodorant roller voor Vrouwen
50 ml
1,90

Code: AVO0092 | Op voorraad
1
PostNL
donderdag 21-1-2021
Persoonlijk ophalen
donderdag 21-1-2021
UPS Air Mail
vrijdag 22-1-2021

Beschrijving van het parfum Avon Far Away
Samenstelling

Als je kon kiezen, waar zou je op dit moment dan zijn? Op het exotische Tahiti, of Madagaskar, of in het verre Indië misschien? Al jouw wensen worden vervuld met de eau de parfum voor vrouwen Avon Far Away. Je hoeft je ogen maar te sluiten en je te begeven op het betoverende pad vol jasmijn, fresia en vanille, rechtstreeks naar de plaats van je verlangen.

  • bedwelmende bloemige geur met een oosters accent
  • ideale geur vooral voor avondgelegenheden
  • gelanceerd in 1994

Samenstelling van de geur
Tijdens de eerste momenten al neemt de geur je mee naar verre landen dankzij de combinatie van zoete fresia en perzik. Nadat de topnoten licht vervagen, worden je zintuigen gestreeld door andere schoonheden uit de florawereld, waarin vooral jasmijn uitspringt, die koning der bloemen genoemd wordt en je geheel ontwapent met zijn intensieve geur. De langdurige, zoetig verwarmende slotpartij met vanille aan het hoofd zorgt ervoor dat niet alleen jij gek wordt op deze eau de parfum, maar ook je omgeving.

Verhaal van de geur
De flacon zelf met zijn ronde vormen, tweekleurige dopje en het essentiële zwarte kwastje geeft de oriëntaalse inhoud van de geur Avon Far Away weer. In de loop der jaren is de geur gewoonweg legendarisch geworden en is hij geur nr. 1 van Avon, dankzij zijn volmaakte, tijdloze geur waar vrouwen maar niet genoeg van krijgen.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Karo Korund, Kokos, Sinaasappel , Perzik , Ylang-Ylang
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Schijnhulst, Roos , Jasmijn , Viooltje , Gardenia , Freesia
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , Muskus , Amber , Sandelhout
Verpakkingssoort
Roll-On

Over het merk Avon

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.

 

Review Avon Far Away1