Avon Encanto Fascinating Body Spray voor Vrouwen

Avon Encanto Fascinating Body Spray  voor Vrouwen
Avon Encanto Fascinating Body Spray  voor Vrouwen
100 ml
4,90

Code: AVO06886 | Op voorraad
1
PostNL
maandag 25-1-2021
Persoonlijk ophalen
zaterdag 23-1-2021
UPS Air Mail
maandag 25-1-2021

Beschrijving van het parfum Avon Encanto Fascinating

Sluit je ogen en stel je een bloeiende tuin voor vol met de allermooiste bloemen. Dat is precies hoe de bodyspray voor vrouwen Avon Encanto Fascinating ruikt, die met zijn bloemige noten elke dag doet stralen.

  • bloemige geur
  • ideale keuze voor de vrijdenkende vrouw
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik
  • frisse geur, ideaal voor bij warm weer

Over het merk Avon

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.

 

Review Avon Encanto Fascinating