Amouage Diacosmetica reisset voor Vrouwen

Amouage Dia cosmetica reisset voor Vrouwen
Amouage Dia cosmetica reisset voor Vrouwen
cosmetica reisset voor Vrouwen

Code: AMU3695 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

navulbare parfum verstuiver + Eau de Parfum Navulling 4x10 ml

Beschrijving van het parfum Amouage Dia
Samenstelling

Ben je op zoek naar een ideaal cadeau voor je liefste wederhelft, je zus of je moeder? De parfumset voor vrouwen Amouage Dia tovert gegarandeerd een glimlach op haar gezicht.

Kenmerken:

  • geur geschikt voor dagelijks gebruik
  • heel geschikt als cadeau

Inhoud van de set:

  • navulbare parfum verstuiver
  • Eau de Parfum Navulling 4x10 ml

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Cyclamen , Salie , Bergamot , Vijg , Aldehyden , Dragon , viooltjesblad
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Irisbloem wortels, Sinaasappelbloesem , Perzik bloesem , Pioenroos , Turkse Rozenolie
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Incense, Ceder , Vanille , Witte Muskus , Guaiac Hout , Heliotroop , Sandelhout
Geursoort
bloemig
Set variant
Travel-set

Over het merk Amouage

De luxueuze geuren van Amouage zijn uniek en elegant. Het onafhankelijke merk van deze luxueuze nicheparfums is nu gevestigd in Londen, maar de wortels liggen in het Midden-Oosten.

Amouage is geïnspireerd op het rijke en gevarieerde erfgoed van de plaats van herkomst – het Sultanaat van Oman. Het merk is in 1983 gesticht door Zijne Hoogheid Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, lid van de Omaanse koninklijke familie, op basis van zijn beslissing om de roem van de Arabische geuren te doen herleven. De filosofie achter het merk is om parfums met een werkelijk artistieke waarde te creëren. Amouage selecteert uitsluitend exotische ingrediënten van de beste kwaliteit, waaronder zilveren wierook uit Oman, de unieke Omaanse roos en mirre.

De nicheparfums van Amouage zijn gecomponeerd in het Zuid-Franse Grasse, dat wordt beschouwd als de wereldhoofdstad van de parfums en wat de garantie is voor toepassing van de hoogste standaarden. Vervolgens gaan de geuren naar de productie in Oman, waar ongeveer twee maanden lang de maceratie van ingrediënten plaatsvindt. Uiteindelijk ondergaan alle parfums van Amouage een uiterst strenge kwaliteitscontrole en worden vrijwel uitsluitend met de hand verpakt.

Review Amouage Dia