Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur PrimerVerhelderende Make-up Primer

Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer Verhelderende Make-up Primer
Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer Verhelderende Make-up Primer
Tint Universal 30 ml
43,90

Code: YSL3325 | Op voorraad
1
PostNL
donderdag 28-5-2020
UPS Air Mail
morgen al woensdag 27-5-2020

Product beschrijving Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer
Kenmerken

De foundation Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer reinigt perfect de huid, bereidt hem voor op het aanbrengen van make-up en zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten..

Kenmerken:

  • verheldert
  • bereid de huid perfect voor op het aanbrengen van make-up
  • beschermt de huid

Hoe te gebruiken:
Breng een kleine hoeveelheid preparaat aan op het hele gezicht of op de afzonderlijke delen na het gebruik van de dagcrème.

Kenmerken

Huidtype
voor alle huidtypes
Effect
glowy

Wij schreven over Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer
Artikelen

Over het merk Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent is een symbool van de individualiteit, creativiteit en luxe, zowel in de mode als in de wereld van cosmetica en parfums.

Yves Saint Laurent was een van de meest invloedrijke en gerespecteerde mode-ontwerpers van de 20ste eeuw. Tijdens zijn meer dan 40 jaar durende carrière vormde en veranderde hij modetrends en hij was ervan overtuigd dat schoonheid de absolute uitdrukking van je karakter is.

Yves Saint Laurent nam op zijn 25e het toonaangevende modehuis Dior over en werd zo historisch gezien de jongste artistiek directeur in de wereld van de haute couture. In 1961 presenteerde hij zijn eigen merk.

De exclusieve cosmetica, make-up en originele parfums van Yves Saint Laurent vormen een integraal onderdeel van dit beroemde merk. Laat je verblinden door de unieke samenstelling van het parfum Black Opium of trakteer jezelf op de aanraking van de artikelen uit de collectie Touche Éclat.

Ook jij kunt de luxe van de allerbeste producten ervaren, waarvan er vele iconen zijn geworden. Yves Saint Laurent - als schoonheid een geste wordt.

Review Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer