Tiffany & Co. Tiffany & Love Gift SetI. voor Vrouwen

Tiffany & Co. Tiffany & Love Gift Set  I. voor Vrouwen
Tiffany & Co. Tiffany & Love Gift Set  I. voor Vrouwen
52,23

Code: TIF02227 | Meer dan 5 st. in voorraad

Eau de Parfum 50 ml + geparfumeerde bodymilk 100 ml

1
PostNL
donderdag 28-1-2021
Persoonlijk ophalen
donderdag 28-1-2021
UPS Air Mail
vrijdag 29-1-2021

Beschrijving van het parfum Tiffany & Co. Tiffany & Love
Samenstelling

Een exclusieve geur is altijd een goede keuze als je iemand echt plezier wil doen. De parfumset voor vrouwen Tiffany & Co. Tiffany & Love in een mooie verpakking vergroot het plezier van de ontvanger nog meer. Ga voor de charme van een perfect uitgedachte set waarvoor elke vrouw op het eerste gezicht door de knieën gaat.

Kenmerken:

  • heel geschikt als cadeau
  • doet elke vrouw plezier
  • de geparfumeerde schoonheidsproducten verlengen de duurzaamheid van de geur

Inhoud van de set:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • geparfumeerde bodymilk 100 ml

Samenstelling

Geursoort
bloemig
Set variant
Gift Set

Over het merk Tiffany & Co.

Het merk Tiffany & Co. geeft met zijn legendarische juwelen een definitie van eersteklas sieradenkunst, exclusiviteit en elegantie. “Diamantenkoning“ was de bijnaam van de oprichter van het merk, Charles Lewis Tiffany, die leefde met een passie voor de prachtigste edelstenen en briljante ontwerpen van zijn juwelen.

Het legendarische turquoise, ook gekend als Tiffany blue, is net als de naam zelf een teken van luxe. Het is de rode draad doorheen alle creaties van het merk, van geschenkdoosjes over de juwelen zelf tot aan het ontwerp van de Tiffany parfum. De eerste geuren ontstonden in de jaren ‘80 van de vorige eeuw - de bloemige Tiffany for Women en de kruidige Tiffany for Men. Ook in zijn parfums vangt het merk exclusiviteit, elegantie en de zuiverste essences, en probeert het het unieke gevoel op te roepen dat een kostbaar juweel op je huid achterlaat.

Sinds zijn ontstaan in het jaar 1837 heeft het merk behalve belangrijke personen stilaan de hele wereld veroverd. En ook vandaag nog zijn de tijdloze juwelen van Tiffany & Co. een herinnering aan de belangrijkste momenten van het leven.

Review Tiffany & Co. Tiffany & Love