Roja ParfumsAoud parfum Unisex

Roja Parfums Aoud parfum Unisex
Roja Parfums Aoud parfum Unisex
100 ml
643,75

Meer dan 5 st. in voorraad | Code: ROJ0279
1
PostNL
woensdag 8-12-2021
Afhaallocaties
dinsdag 7-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 7-12-2021

Hoe verleidelijk de geur van de Oriënt kan zijn, ontdek je met de uniseks parfum Roja Parfums Aoud . De geheimzinnigheid en het vleugje mysterie dat hij uitstraalt, trekt meteen de aandacht en laat je omgeving niet koud.

  • oriëntaalse geur
  • kruidige geur
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik
  • unieke geur voor speciale gelegenheden
  • uniseks – voor zowel mannen als vrouwen

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Citroen , Bergamot , Verbena
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Jasmijn , Ylang-Ylang , Rosa Centifolia
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout , Kasjmier Hout , Kaneel , Leer, Patchuli , Ceder , Muskus , Nootmuskaat , Saffraan , Amber , Agarhout , Vanille , Rabarber
Geursoort
oriëntaalse, specerijen