Redken All SoftGift SetI. (voor Droog en Broos Haar )

Redken All Soft Gift Set  I. (voor Droog en Broos Haar )
Redken All Soft Gift Set  I. (voor Droog en Broos Haar )
Gift Set I. (voor Droog en Broos Haar )

Code: RED02042 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

shampoo voor droog en broos haar met Arganolie 300 ml + Conditioner voor droog en broos haar 250 ml + One United Multifunctionele Haarverzorging 150 ml

Cadeautje voor jou
Geniet voluit van het zomershoppen! Met de code notino10 krijg je 10% korting op je aankoop boven de 70 €. Bij een aankoop boven de 90 € krijg je 15% korting met de code notino15.De korting is niet van toepassing op producten in de aanbieding of uitverkoop.

Product beschrijving Redken All Soft
Kenmerken

Doe jezelf of je naasten een plezier met de perfecte cosmeticaset Redken All Soft . Een pakje vol haarverzorgingsproducten is altijd een geslaagd cadeau.

Kenmerken:

  • heel geschikt als cadeau
  • een extra product
  • volledige routine voor een prachtige haardos
  • voor droog haar
  • voor regeneratie en voeding van het haar

Hoe te gebruiken:
Gebruik elk product uit de cosmeticaset volgens de gebruiksaanwijzing.

Kenmerken

Haartype
alle haartypen
Effect
Regeneratie, Voedend
Set variant
Gift Set
Type hoofdhuid
normale hoofdhuid
Haarproblemen
droog

Over het merk Redken

Redken Laboratories werd in 1960 opgericht door de Amerikaanse actrice en zakenvrouw Paula Kent. Zij was, in haar eigen woorden, gefrustreerd door het feit dat veel producten een irriterende uitwerking hadden. Daarom besloot ze om haarverzorgingsproducten te ontwikkelen die ook door mensen met en gevoelige huid konden worden gebruikt – en ze slaagde hierin. 33 jaar later werd Redken een onderdeel van de reus L'Oreal.

Paula en haar persoonlijke stylist Jheri Redding concentreerden zich van begin af aan op onderzoek op het gebied van de proteïnetechnologieën (het haar is voornamelijk opgebouwd uit eiwitten) en pH (een zuurgraad van pH 4,5-5,5 vult de natuurlijke pH-waarde van haar en huid aan).

Het merk Redken zal de belangstelling van iedereen wekken die prachtig en gezond haar wil hebben zonder een kapper te moeten bezoeken, problemen heeft met een branderig gevoel en met jeuk van de hoofdhuid en geen cosmetica kan en wil gebruiken.

Review Redken All Soft