Calvin KleinHugo BossLancômeArmaniChloé

Ontdek de wereld van parfums

Betreed samen met ons de wereld van de geuren en kies je parfum op notino.nl! In ons aanbod vind je duizenden merkparfumseaux de toilettes en woninggeuren van meer dan tweehonderd fabrikanten.

 

We ontdekken steeds weer nieuwe parfums en elke week bieden we je tientallen parfums in actie met korting aan. Je vindt bij ons de beste parfumbestsellers van populaire merken als Calvin Klein, Hugo BossYves Saint Laurent of Armani, maar ook uniek niche parfums die door de grootste kenners gewaardeerd worden.

Wij maken het jou bijzonder gemakkelijk met onze parfumselectie. Je filtert bij ons met gemak op dames parfums, heren parfums en uniseks parfums voor beiderlei kunne. Kies op grond van de verlangde intensiteit en houdbaarheid van de geur je parfum, eau de toilette en eau de parfum of eau de cologne uit.

Zoek je een bepaalde geur? Klik dan in het filter of je een bloemen-, water- of laten we zeggen en houtige geur zoekt en kies precies het parfum uit dat je je voorstelt. Voor de besluitelozen bieden we monstertjes aan, waarmee je het parfum van tevoren kunt proberen.

Bij de parfums en eaux de toilettes bieden we ook parfumcosmetica aan en prachtig ingepakte parfum gift sets, die heel geschikt zijn als cadeaus voor vrouwen en voor mannen.

Wij specialiseren ons in Notino in de verkoop van parfums. Kies uit onze uitgebreide aanbod het parfum van je dromen als een accessoire dat perfect bij jou past!

volledige text text verbergen

Je hebt gekozen

  • Premium
  • Parfums

Filter openen Filter verbergen

Prijs

tot

Aanbevolen

12 3 57

12 3 4 5 57 Toon meer