Parfums De Marly Meliora

Eau de Parfum voor Vrouwen 75 ml

Parfums De Marly Meliora Eau de Parfum voor Vrouwen  75 ml
Parfums De Marly Meliora Eau de Parfum voor Vrouwen  75 ml
Gratis verzending
75 ml
184,50

Code: PDM0067 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 18-6-2019
Parfums De Marly Meliora
75 ml | 184,50

Beschrijving van het parfum Parfums De Marly Meliora

Parfums De Marly Meliora Eau de Parfum zal je in een elegante sluier hullen en een onmisbaar onderdeel van je persoonlijkheid worden.

  • bloemige geur
  • voor de sensuele vrouw
  • voor dagelijks gebruik, maar ook bij speciale gelegenheden

Samenstelling

Topnoten
Cassis , Rode Bessen , Zwarte Aalbessen
Hartnoten
Lelietje van Dalen , Roos , Ylang-Ylang
Basisnoten
Muskus , Vanille
Geursoort
bloemig, groen

Over het merk Parfums De Marly

De luxe nicheparfums van Parfums de Marly zijn geïnspireerd door de tijd van Lodewijk XV, die bekend stond om zijn grote passie voor parfums. Hij hield vooral van extravagante parfums met een rijke samenstelling en een bijzondere intensiteit. Hij verlangde elke dag een andere geur in zijn kamer, en ook zijn geurende fonteinen zijn beroemd geworden.

Parfums de Marly doen herinneren aan de rijke recepties en uitbundige feestelijkheden, die op het Château de Marly plaatsvonden voor het genoegen van de leden van het Koninklijk Hof en buitenlandse hoogwaardigheidsbekleders. Behalve een herleving van het eerlijke ambacht van parfumeur, brengt het merk Parfums de Marly ook een hommage aan de prestigieuze paardenrennen. Daarvan was Lodewijk XV een vurig bewonderaar. Elk van de geuren draagt de naam en het karakter van een van de zeldzame paardenrassen die aan het Franse hof verschenen. Zo kunt u bijvoorbeeld de geur opsnuiven van Parfums de Marly Herod, Oajan of Pegasus.

Elk parfum van Parfums de Marly verbergt de bekoring van de Franse geschiedenis. Dompel je onder in de rijke essenties van de fijnste grondstoffen die in de 18e eeuw, het gouden tijdperk van de parfumerie werden toegepast.

Beoordeling Parfums De Marly Meliora

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!