Nivea Men Protect & CareHydraterende Scheercrème

Nivea Men Protect & Care Hydraterende Scheercrème
Nivea Men Protect & Care Hydraterende Scheercrème
100 ml
1,90

Code: NIV04587 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 9-6-2020
UPS Air Mail
maandag 8-6-2020

Product beschrijving Nivea Men Protect & Care
Kenmerken

Het scheerpreparaat Nivea Men Protect & Care zorgt voor een soepel verloop van je scheerroutine.

Kenmerken:

  • hydrateert de huid en droogt hem niet
  • vergemakkelijkt het glijden van het apparaat over de huid
  • zorgt voor een maximaal gladde scheerbeurt

Hoe te gebruiken:
Gebruik een scheerkwast voor de applicatie en breng het preparaat ermee aan op het natte gezicht en de hals. Spoel grondig af na het scheren.

Kenmerken

Consistentie
crème
Huidtype
voor alle huidtypes

Over het merk Nivea

Het wereldberoemde merk Nivea werd in 1911 opgericht in Duitsland. De oprichter was de visionair en apotheker Dr. Oscar Troplowitz die erin geslaagd was om olie en water in een stabiele crème te combineren. Voor de naam van het merk ging hij uit van de Latijnse aanduiding voor sneeuwwit, waartoe de kleur van het product hem inspireerde. Zo ontstond de legendarische crème Nivea.

In 1925 kreeg het product een nieuwe iconisch blauwe verpakking, maar de inhoud is tot op de dag van vandaag volledig identiek aan de originele receptuur. De klassieke crème van Nivea is bij vele generaties deel van het leven gaan uitmaken. De crème voedt de huid en door z’n fluwelen textuur en specifieke geur is hij voor velen een mooie herinnering aan de kinderjaren gebleven.

Tegenwoordig vertegenwoordigt Niveau velerlei verzorgingsproducten van hoge kwaliteit, die voor iedereen betaalbaar zijn. De Niveau zonnebrandcrème en de mannenlijn in de cosmetica van Niveau werden al snel bijzonder populair. Niveau zorgt al meer dan 100 jaar voor de huid en is in die tijd deel gaan uitmaken van miljoenen gezinnen over de hele wereld.

Review Nivea Men Protect & Care