Natuurlijke Zeep

Meest verkocht

Natuurlijke vloeibare en vaste zeep

Het kan ook zonder chemicaliën! Als je die in cosmetica liever vermijdt, dan is natuurlijke zeep jou op het lijf geschreven. Die bevat kwaliteitsvolle natuurlijke oliën, regenererende bestanddelen, kruidenextracten en eventueel abrasieve stoffen.

Natuurlijke zeep is uiterst mild voor de huid en natuurlijk ook milieuvriendelijk. Je vindt ze in vaste en vloeibare vorm en het gebruik is universeel. Er bestaat zelfs natuurlijke zeep tegen acne die een acnegevoelige huid volmaakt reinigt en eventuele irritatie kalmeert.

Natuurlijke vloeibare zeep

Die kan je gebruiken in de badkamer en in de keuken. Vloeibare zeep is gemakkelijk te doseren en verwijdert snel vettigheid en geurtjes van je handen. Zowel jij als je gasten waarderen vast de heerlijke, natuurlijke geur van tea tree, citrusvruchten of aloë vera.

Sommige natuurlijke vloeibare zepen zijn zelfs geschikt voor je haar en je hoofdhuid. Natuurlijk haarzeep droogt namelijk niet uit maar hydrateert juist, dus je hoeft niet bang te zijn voor jeuk of irritatie. En als aangename bonus gaat je haar er heerlijk van ruiken.

Natuurlijke vaste zeep

Als je de voorkeur geeft aan vaste zeep, vind je op notino.nl vast je gading. Natuurlijke vaste zeep gaat werkelijk lang mee (ongeveer 2 maanden) en is geschikt om niet alleen je handen, maar ook je gezicht en je hele lichaam mee te wassen.

Op notino.nl vind je natuurlijke zeep voor gezicht, handen en lichaam van Le Petit Olivier, Weleda, L’Occitane en andere populaire merken van natuurcosmetica. Kies er de beste uit.