Ga naar hoofdcontent

Weleda

Over het merk Weleda

Het merk Weleda symboliseert een werkelijke harmonie tussen mens en natuur. Het brede aanbod aan gecertificeerde natuurlijke cosmetica draagt bij tot het verbeteren, herstellen en handhaven van je gezondheid. Ze helpen om fysiek comfort te bereiken en bevorderen de persoonlijke ontwikkeling.

 

Weleda ontstond in het jaar 1921 als farmaceutisch laboratorium met zijn eigen tuin met geneeskrachtige planten. Geleidelijk aan groeide het uit tot een wereldwijd succesvol bedrijf dat zich bezighoudt met gezondheid en schoonheid, en momenteel filialen heeft in meer dan 50 landen.

Alle producten van Weleda zijn gemaakt van uitsluitend natuurlijk bestanddelen zonder gebruik van synthetische bewaarmiddelen. Het grote merendeel van de grondstoffen wordt bovendien gewonnen uit ecologische landbouw. De Weleda shampoos, doelgerichte gezichtsverzorging of de babyproducten van Weleda zijn niet alleen uiterst doeltreffend en mild, maar leiden ook tot een harmonieuze levensstijl. Omdat de cosmetica van Weleda staan voor echte liefde en respect voor de natuur.

volledige text text verbergen