Scheercrème

Meest verkocht

Ontdek de beste scheercrèmes

Gemakkelijk en snel scheren zonder irritatie? Kies voor een scheercrème in een tube, een handige stick of een bakje, en kleine snijwondjes en roodheid behoren tot het verleden.

Waarom een scheercrème gebruiken?

  • Scheercrèmes verzachten de haartjes en gaan wrijving tussen het scheerapparaat en je huid tijdens het scheren tegen. Zo wordt je huid beschermd tegen irritatie en beschadiging.
  • Scheercrèmes zijn ideaal voor nat scheren met een scheermes of een scheerapparaat.
  • De romige substantie van scheercrème vergemakkelijkt het aanbrengen, dat net zo gaat als bij scheerschuim. Ook zorgt ze ervoor dat het mes gemakkelijk over je huid glijdt.
  • Veel scheercrèmes vervullen bovendien een verzorgende rol voor je huid, hebben een kalmerende werking en voeden en hydrateren je huid. Daarmee zijn ze een ideale keuze voor de gevoelige of droge huid.

Onze tip: Om de scheercrème gelijkmatig aan te brengen gebruik je een vochtige scheerkwast.

Crème vóór het scheren

Als je baardharen erg hard en dicht zijn, probeer dan ook een speciale crème vóór het scheren. Deze verzacht de haren en bereid je huid voor op een scheerbeurt. Crème vóór het scheren wordt, zoals de naam al aangeeft, vóór klassieke scheermiddelen aangebracht als eerste stap in je scheerroutine.

Op notino.nl vind je een breed aanbod aan scheercrèmes van Proraso, American Crew, Weleda en andere merken voor de gevoelige huid of harde baardharen. Vergeet ook een grondige verzorging na het scheren niet en gebruik een balsem of aftershave.