Scheerkwast

Filter
Prijs

tot

Gratis geschenken en aanbiedingen

Hou je van de klassieke manier van scheren en ben je op zoek naar kwaliteitsvol gerei voor een volkomen glad gezicht? Een onmisbaar hulpmiddel is een scheerkwast, waarmee je de scheerzeep of het scheerschuim gelijkmatig op je gezicht kan aanbrengen en uitsmeren.

Welke soort haar te kiezen?

  • Een kwast met natuurlijke haren is een klassieker. Eén van de beste is een scheerkwast van dassenhaar, die heel zacht is voor de huid en een rijk schuim creëert waardoor je scheermes goed over je huid kan glijden.
  • Kunstmatige haren bereiden je huid misschien een beetje minder goed voor op het scheren, maar aan de andere kant is een scheerkwast met kunstmatige haren wel geschikt voor veganisten en personen die allergisch zijn aan dierenvacht.

Hoe gebruik je een scheerkwast?

Was hem vóór het eerste gebruik grondig met zeepwater. Bij elke volgende scheerbeurt volstaat het om hem in warm water de doppen. Creëer met cirkelvormige bewegingen een rijk schuim van scheerzeep en breng het aan op je gezicht. Spoel de kwast meteen na het gebruik opnieuw uit en laat hem opdrogen. Berg een natte kwast nooit op in een gesloten toiletzak of reis-etui.

Ga voor kwaliteit en kies voor een scheerkwast van Wilkinson Sword, Captain Fawcett of Edwin Jagger, en geniet van een perfect glad gezicht.