Mancera Wild Fruits Eau de Parfum Unisex

1×
Mancera Wild Fruits Eau de Parfum Unisex
Mancera Wild Fruits Eau de Parfum Unisex
120 ml
118,90

Code: MCR0165 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 20-1-2021
Persoonlijk ophalen
woensdag 20-1-2021
UPS Air Mail
woensdag 20-1-2021

Beschrijving van het parfum Mancera Wild Fruits
Samenstelling

Sappige citrusvruchten hebben een magische kracht. Ze verfrissen, geven energie en laten je dag stralen. Eau de parfum Mancera Wild Fruits verbergt frisse tonen van citrusvruchten gecombineerd met zoete appels en perziken aangevuld met verwarmend cederhout.

  • verfrissende citrusgeur
  • unisex geur voor vrouwen en mannen
  • ideaal voor de zomermaanden

Samenstelling van de geur
Wild Fruits komt met een prachtige mand vol fruit. Citrustonen van kumquat, grapefruit en citroen mengen zich met appel, perzik en de kracht van onrijpe zwarte bessen. De lichtheid van de geur verzorgen viooltjes en rustgevende geur van cederhout en witte muskus. 

Verhaal van de geur
Deze geurcompositie is van het Franse merk van nichegeuren Mancera, wiens parfums gemaakt zijn van kostbare en luxe ingrediënten. Mancera laat zich inspireren door de art deco-stijl wat je ook kan zien op de flacondesigns. De compositie van Mancera Wild Fruits werd net als de andere geuren van het merk Mancera ontworpen voor de liefhebbers van parfums die het beste van de westerse en oosterse stijl combineren.  

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Kumquat, Citroen , Citrusvruchten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Zwarte Aalbessen , Fruitige Noten , Viooltje , Appel , Perzik
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Ceder , Witte Muskus
Geursoort
fruitig, bloemig

Over het merk Mancera

De niche parfums van Mancera herbergen de bekoring van de Oriënt, de woestijn, de zon en een tijdloze luxe. U treft in de samenstelling de meest exclusieve grondstoffen aan, zoals agarhout, hars, leer en allerlei andere. Met de parfums van Mancera zul je je luxueus en uniek voelen.

Het merk Mancera werd in 2008 in Parijs opgericht op instigatie van Al Athar, één de grootste distributiebedrijven rond de Perzische Golf. De niche parfums van Mancera zijn speciaal ontwikkeld voor alle liefhebbers van opvallend oriëntaalse geuren en arabische culturen. Behalve de subtiele samenstelling zijn de niche parfums van Mancera ook uitzonderlijk door de luxueuze flacons die van bijzonder hoogwaardig glas zijn vervaardigd. Gun jezelf de luxe en exclusiviteit van de originele niche parfums van Mancera.

Review Mancera Wild Fruits1