label.mCleanse Droog Shampoo in Spray

1×
label.m Cleanse Droog Shampoo  in Spray
label.m Cleanse Droog Shampoo  in Spray
200 ml

Code: LBM1581 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving label.m Cleanse
Kenmerken

Deze droge shampoo label.m Cleanse geeft je haar opnieuw volume en een frisse uitstraling. Geniet van het gevoel van schoon haar zonder het te moeten wassen.

Kenmerken:

  • absorbeert overtollig vet
  • geeft het haar energie en glans
  • voedt en versterkt

Hoe te gebruiken:
Spuit vooral bij de haarwortels op een afstand van 20-30 cm van het hoofd.

Kenmerken

Haartype
alle haartypen
Type hoofdhuid
alle hoofdhuidtypen

Over het merk label.m

De haarcosmetica van label.m is een wereldberoemd merk dat de laatste trends in de haarcosmetica weerspiegelt. De producten worden ontwikkeld door professionele stytlisten onder het creatieve toezicht van een dynamisch artistiek team met een internationale vertegenwoordiging, aan het hoofd waarvan Toni Mascolo en Sacha Mascolo-Tarbuck staan. Het merk label.m werd in 2005 in Londen opgericht uit liefde voor creativiteit en enthousiasme voor het coiffeursmetier. Het merk beschouwt het als zijn missie om de creativiteit en individualiteit van professionele stylisten en alle klanten wereldwijd te ondersteunen.

De jarenlange ervaring in de ontwikkeling van de producten, gecombineerd met een visionaire blik van het nu legendarische artistieke team (TONY&GUY) zijn de motor voor de creatie van steeds weer nieuwe technieken en dynamische innovaties van de producten die de nieuwste trend in de haarverzorging belichamen. De ingrediënten van de producten van label.m worden verkregen uit natuurlijke stoffen. Geen enkel product is op dieren getest en label.m huldigt Fair Trade.

Review label.m Cleanse1