Kringle Candle Snow Capped Fraser geurkaars I.

Kringle Candle Snow Capped Fraser geurkaars I.
Kringle Candle Snow Capped Fraser geurkaars I.
411 gr

Code: KCC00621 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving van het parfum Kringle Candle Snow Capped Fraser
Samenstelling

Geurkaars Kringle Candle Snow Capped Fraser geeft je huis een heerlijke geur om een gezellige sfeer te creëren waardoor je zich altijd goed voelt.

Kenmerken:

  • frisse schone geur
  • frisse geur
  • houtachtige geur
  • wintergeur

Ingrediënten:

  • katoenen lont

Hoe te gebruiken:
Plaats de kaars op een voldoende hittebestendig oppervlak. Laat hem niet langer dan 4 uur branden. Laat hem nooit helemaal opbranden. Laat de brandende kaars nooit onbeheerd achter in de buurt van licht ontvlambare voorwerpen. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Spar , Amber
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Mos, Frisse Noten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Hout , Denneboom , Specerijen
Soorten huisgeur
fris
Type Lont
katoen
Aantal Lonten
2
Type Wax
andere
Materiaal
glas

Review Kringle Candle Snow Capped Fraser