KallosKJMN Activerende Emulsie 9% 30vol.

Kallos KJMN Activerende Emulsie 9% 30vol.
Kallos KJMN Activerende Emulsie 9% 30vol.
Aanbevolen detailhandelsprijs
5,90

Je bespaart 16%
1000 ml
4,90

Code: KAL1700 | Op voorraad

Alleen voor professioneel gebruik

1
PostNL
vrijdag 29-10-2021
Afhaallocaties
vrijdag 29-10-2021
UPS Air Mail
Not allowed

Beschrijving Kallos KJMN
Kenmerken

De activeringsemulsie Kallos KJMN is een onmisbaar preparaat voor permanent en semipermanent kleuren van het haar.

Kenmerken:

  • werkt als oxidatiemiddel bij het verven van haar

Hoe te gebruiken:
Alleen voor professioneel gebruik.

Volledige samenstelling

AQUA, HYDROGEN PEROXIDE, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, HYDROLYZED KERATIN, DIMETHICONE, PARFUM, OXYQUINOLINE SULFATE, PENTASODIUM PENTETATE, PHOSPHORIC ACID, TETRASODIUM EDTA. De fabrikant is verantwoordelijk voor de samenstelling van het product. Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de samenstelling van het product rechtstreeks op de verpakking te controleren.
Volledige tekst

Kenmerken

Gebruik
Professionele haarkleuring

Over het merk Kallos

Het merk Kallos biedt vriendelijk geprijsde producten van topkwaliteit voor de professionele haar-, huid- en lichaamsverzorging en decoratieve cosmeticalijn. Het bedrijf, dat in 1978 in Boedapest door János Kallós werd opgericht, biedt betrouwbaarheid, een gevoelige benadering van klanten en een uitgebreid assortiment dat flexibel op de eisen van de markt reageert.

Kallos’ innovatieve producten worden met behulp van de nieuwste technologie in eigen laboratoria ontwikkeld. De nadruk wordt gelegd op de kwaliteit van de grondstoffen en werkzame middelen, evenals op het ontwerp van de verpakkingen. Alles in overeenstemming met de laatste trends.

Het merk Kallos is nu verkrijgbaar in 19 landen en behoort in het eigen Hongarije al jaren tot de best verkopende cosmeticamerken. Werkelijk iedereen kan een keuze maken uit het artikelenaanbod van Kallos.

Review Kallos KJMN