JOOP! Homme Absolute Eau de Parfum voor Mannen

1×
JOOP! Homme Absolute Eau de Parfum voor Mannen
JOOP! Homme Absolute Eau de Parfum voor Mannen
Aanbevolen detailhandelsprijs
72,20

Je bespaart 41%
120 ml
42,50

Code: JOP02681 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 11-5-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 11-5-2021
UPS Air Mail
dinsdag 11-5-2021

Beschrijving JOOP! Homme Absolute
Samenstelling

Dankzij de intens betoverende geur van JOOP! Homme Absolute word je in elke situatie het middelpunt van de belangstelling.

  • bedwelmende oosterse geur
  • voor onweerstaanbare charmeurs
  • geweldig voor dagelijks gebruik, maar ook tijdens speciale gelegenheden

Samenstelling van de geur
De compositie opent met aromatische geur van zwarte peper. Na een tijdje ruik je het bedwelmende akkoord van ylang-ylang, een onconventioneel ingrediënt in parfums voor mannen dat de geur een ongewoon sensuele toon geeft. De basisnoten bouwen op een mix van vetiver, tonkabonen en een snufje wierook die de geurcompositie warme hartelijkheid en kracht geven.

Het verhaal van de geur
JOOP! Homme Absolute is synoniem met een geboren verleider. Hij betovert vrouwen door zijn zelfverzekerde houding, humor en speelsheid. Hij gelooft altijd in zichzelf en blijft altijd zijn dromen volgen. Omring jezelf met het warme, aantrekkelijke aroma van deze sexy geur die in 2019 werd gelanceerd.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Zwarte Peper
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Ylang-Ylang
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Tonkaboon , Incense, Vetiver
Geursoort
oriëntaalse

Wij schreven over JOOP! Homme Absolute
Artikelen

Over het merk JOOP!

Het iconische Duitse merk JOOP! wordt gekenmerkt door moderniteit en authenticiteit. Het danst mee in het ritme van de wereldsteden en is bestemd voor alle mannen en vrouwen met liefde voor mode en design. De parfums JOOP! verrijken de wereld van de geuren met de frisheid en originaliteit van hun unieke schepper.

De oprichter van het merk, Wolfgang Joop, was altijd al een grote liefhebber van schoonheid en kunst. Na een korte studie psychologie richtte hij zijn aandacht op de mode en hij sleepte al spoedig de hoofdprijs in een prestigieus designconcours in de wacht. In 1978 presenteerde hij zijn eerste modecollectie. Die bracht hem internationaal succes en vanaf 1981 produceert hij onder zijn eigen merk JOOP!

Zijn allereerste geur was het eau de toilette voor dames JOOP! Femme met een uitstraling van oosterse bloemenpracht.Van de parfums JOOP! voor mannen munt vooral JOOP! Homme uit door de originele compositie. Ook jij kunt je weg laten dragen op de pulserende energie van deze unieke parfums!

Review JOOP! Homme Absolute1