Hugo BossHUGO Man Gift Setvoor Mannen

Hugo Boss HUGO Man Gift Set  voor Mannen
Hugo Boss HUGO Man Gift Set  voor Mannen
Nieuw
47,90

Op voorraad | Code: HUG13292

Eau de Toilette 125 ml + geparfumeerde douchegel 50 ml + Deodorant Spray 150 ml

1
PostNL
maandag 6-12-2021
Afhaallocaties
zaterdag 4-12-2021
UPS Air Mail
vrijdag 3-12-2021

Ben je op zoek naar een ideaal geschenk voor je liefste wederhelft, broer of vader? De parfumset voor mannen Hugo Boss HUGO Man doet gegarandeerd elke man plezier.

Kenmerken:

  • de geparfumeerde schoonheidsproducten verlengen de duurzaamheid van de geur
  • heel geschikt als cadeau
  • doet elke man plezier

Inhoud van de set:

  • Eau de Toilette 125 ml
  • geparfumeerde douchegel 50 ml
  • Deodorant Spray 150 ml

Samenstelling

Geursoort
aromatisch, groen
Set variant
Gift Set

Hugo Boss betekent: luxe en hoogwaardige mode, accessoires en cosmetica voor mannen. Het merk staat al sinds zijn oprichting bekend om de stoffen van hoge kwaliteit en de Duitse zin voor detail en nauwkeurigheid.

Het bedrijf Hugo Boss is er trots op dat het veel aandacht besteedt aan de behoeften en wensen van zijn klanten. Dit is ook zo bij de productie van de cosmetica. Daar wordt grote nadruk gelegd op de keuze van de beste ingrediënten. Als gevolg van de hierboven genoemde feiten beheerst Hugo Boss tegenwoordig de wereld van de herenmode, maar ook vrouwen kunnen er parfums en exclusieve kleding kiezen.

Het eerste parfum van Hugo Boss ontstond in de jaren 90 van de vorige eeuw. Het merk brengt nu meerdere lijnen moderne parfums voor mannen en vrouwen op de markt die bij een moderne levensstijl horen. Parfums van Hugo Boss zijn met zorg ontworpen en bedoeld om de sterke persoonlijkheid en de schoonheid van de drager te onderstrepen.