Hawaiian TropicSelf Tanning Everyday Gradual Tan Zelfbruinende Melk

Hawaiian Tropic Self Tanning  Everyday Gradual Tan Zelfbruinende Melk
Hawaiian Tropic Self Tanning  Everyday Gradual Tan Zelfbruinende Melk
290 ml
15,60

Op voorraad | Code: HAW02043
1
PostNL
donderdag 27-1-2022
Afhaallocaties
donderdag 27-1-2022
UPS Air Mail
woensdag 26-1-2022

Het zelfbruinende lichaamspreparaat Hawaiian Tropic Self Tanning Everyday Gradual Tan is een garantie voor een prachtig gebruinde huid gedurende het hele jaar.

Kenmerken:

  • het bruinende effect is natuurlijk
  • eenvoudig aan te brengen
  • absorbeert snel
  • zorgt voor de elasticiteit van de huid en zijdezachte gladheid
  • geeft de huid een gezonde, gebruinde look

Hoe te gebruiken:
Breng een voldoende hoeveelheid van het product aan op de huid van het hele lichaam. Grondig en gelijkmatig uitwrijven. Na gebruik de handen grondig wassen.

Kenmerken

Consistentie
melk
Huidtype
alle huidtypen

Hou je van zonnebaden en het gevoel van warme zonnestralen op je huid? Maak dan van Hawaiian Tropic, het merk geïnspireerd op de Hawaïaanse stranden, je trouwe metgezel. Bij elk product krijg je bovendien de energie en het enthousiasme mee waarmee het merk zijn cosmetica vervaardigt.

Hawaiian Tropic biedt liefhebbers van zonnebaden ook comfortabele en trendy strandkledij. Klassieke modellen en kwaliteitsvol materiaal worden aangevuld met opvallende accenten in de vorm van weelderige motieven en originele prints. En ook de zonneproducten verdienen je aandacht, niet alleen omwille van hun heerlijke, tropische geur, die je in gedachten laat ontsnappen naar een Hawaïaans strand. Hawaiian Tropic cosmetica bezorgen je bovenal een prachtig gebruinde huid.

Betrouwbare bescherming tegen zonnestraling wordt je geboden door de klassieke Hawaiian Tropic zonnebrandcrème of de zijdezachte Hawaiian Tropic zonnebrandolie. Sportievelingen waarderen de speciale, ultralichte spray die niet alleen hoge maar ook buitengewoon bestendige bescherming biedt. En op het einde van de dag, na het zonnen, kan je je huidverzorging overlaten aan de hydraterende Hawaiian Tropic after-sun bodymilk.