Gucci Bloom Eau de Parfum voor Vrouwen

7×
Gucci Bloom Eau de Parfum voor Vrouwen
Gucci Bloom Eau de Parfum voor Vrouwen
Gratis verzending
100 ml
74,90

Code: GUC2871 | Op voorraad
1
PostNL
maandag 21-6-2021
Afhaallocaties
maandag 21-6-2021
UPS Air Mail
vrijdag 18-6-2021

Beschrijving Gucci Bloom
Samenstelling

De eau de parfum Gucci Bloom voor dames verplaatst u naar een prachtige bloeiende tuin waarin u de geur van de meest delicate bloemen ruikt.

  • een zachte bloemengeur
  • voor romantische vrouwen
  • geschikt voor dagelijks gebruik

Samenstelling van de geur
De eau de parfum Bloom is door zijn samenstelling pure bloemen. Hij combineert akkoorden kamperfoelie, tuberoos en arabische jasmijn, die de geur verfijnd elegant en diep vrouwelijk maakt. Het bloemenaroma wordt ondersteund door de iriswortel, die bekend staat om zijn sensualiteit en aan de geurige samenstelling de gewenste diepte en verovering geeft.

Het verhaal van de geur
In 2015 werd de Italiaanse ontwerper Alessandro Michele Creative Director bij het merk Gucci. Bloemen in alle vormen en kleuren zijn voor hem letterlijk een obsessie en dus heeft hij in 2017 zijn eerste geur uitgebracht: Bloom, een viering van zijn levenslange fascinatie. De zachte, roze kleur van de bloemblaadjes wordt ook weerspiegeld op de flacon zelf, die is verborgen in een doos met een rijke bloemenprint.

Samenstelling

Samenstelling
Tuberoos, Irisbloem wortels, Sambac Jasmijn , Kamperfoeilie
Geursoort
bloemig

Over het merk Gucci

Progressief, innovatief en richtingbepalend – het merk Gucci geeft al bijna honderd jaar vorm aan de wereld van de mode. De moderne en eclectische producten van dit merk zijn het hoogtepunt van de Italiaanse ambachtelijke kunst en zijn van onovertroffen kwaliteit met de nadruk op het detail.

Aan het begin van dit alles stond in 1921 de onopvallende Guccio Gucci, die een werkplaats voor leerverwerking stichtte. Hij had er toen waarschijnlijk geen idee van dat hij net zijn naam aan een modelegende gegeven had die eenmaal de wereld zou veroveren.

Tegenwoordig straalt het merk Gucci niet alleen op de catwalks, maar is de collectie uitgebreid met allerlei modeaccessoires, cosmetica en parfums. Tot de bekendste daarvan behoren zeker de aromatische Gucci Guilty, een geur voor mannen, en Gucci Bloom, een romantische bloemengeur voor vrouwen.

Volgens de visie van de huidige creatief directeur Alessandro Michele heeft het merk Gucci de luxe voor de 21e eeuw opnieuw gedefinieerd en is de positie van Gucci als een van de grootste modehuizen ter wereld versterkt.

Review Gucci Bloom7