Gucci Bloom, Eau de Parfum voor Vrouwen 100 ml | notino.nl

Gucci Bloom

Eau de Parfum voor Vrouwen 150 ml

Gucci Bloom Eau de Parfum voor Vrouwen  150 ml
Gucci Bloom Eau de Parfum voor Vrouwen  150 ml
Gucci Bloom Eau de Parfum voor Vrouwen  150 ml
Gucci Bloom Eau de Parfum voor Vrouwen  150 ml
Gucci Bloom Eau de Parfum voor Vrouwen  150 ml
Gucci Bloom Eau de Parfum voor Vrouwen  150 ml
150 ml
110,70

Code: GUC3252 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 21-8-2018

Beschrijving van het parfum Gucci Bloom

De eau de parfum Gucci Bloom voor dames verplaatst u naar een prachtige bloeiende tuin waarin u de geur van de meest delicate bloemen ruikt.

  • een zachte bloemengeur
  • voor romantische vrouwen
  • geschikt voor dagelijks gebruik

Samenstelling van de geur
De eau de parfum Bloom is door zijn samenstelling pure bloemen. Hij combineert akkoorden kamperfoelie, tuberoos en arabische jasmijn, die de geur verfijnd elegant en diep vrouwelijk maakt. Het bloemenaroma wordt ondersteund door de iriswortel, die bekend staat om zijn sensualiteit en aan de geurige samenstelling de gewenste diepte en verovering geeft.

Het verhaal van de geur
In 2015 werd de Italiaanse ontwerper Alessandro Michele Creative Director bij het merk Gucci. Bloemen in alle vormen en kleuren zijn voor hem letterlijk een obsessie en dus heeft hij in 2017 zijn eerste geur uitgebracht: Bloom, een viering van zijn levenslange fascinatie. De zachte, roze kleur van de bloemblaadjes wordt ook weerspiegeld op de flacon zelf, die is verborgen in een doos met een rijke bloemenprint.

Samenstelling

Samenstelling
Irisbloem wortels, Kamperfoeilie, Sambac Jasmijn, Tuberoos
Geursoort
bloemig

Over het merk Gucci

Aan de wieg van het merk Gucci in 1921 stond een onopvallende man met de naam Guccio Gucci. Hij richtte een bedrijf met lederen accessoires voor de paardensport op. Hij had moeilijk kunnen denken dat hij juist zijn naam aan een modelegende had gegeven die eenmaal de wereld in zijn ban zou houden.

Zijn nakomelingen ontwikkelden de winkel in mode-accessoires zodanig, dat hun klanten de stralendste sterren van die tijd waren, zoals Audrey Hepburn, Jackie Kennedy en Grace Kelly. Het van origine kleine Italiaanse bedrijf werd een wereldwijde gigant. Het merk Gucci breidde het aanbod wezenlijk uit en introduceerde bijvoorbeeld horloges, zonnebrillen, kleding, cosmetica en parfums.

In 1993 ging het merk over in de handen van Investcorp en de beroemde Tom Ford werd aangesteld tot één van de creative directors. Vervolgens komt het merk in handen van de ontwerper Frida Giannini en kan zich opnieuw in de belangstelling van het publiek verheugen. Volgens de visie van de huidige creatief directeur Alessandro Mechele heeft het merk Gucci de luxe voor de 21e eeuw opnieuw gedefinieerd en zijn positie versterkt als een van de grootste modehuizen ter wereld.

Menu