GrèsPièce Unique Handen en Lichaam Crème Unisex

Grès Pièce Unique Handen en Lichaam Crème Unisex
Grès Pièce Unique Handen en Lichaam Crème Unisex
Uitverkoop
Aanbevolen detailhandelsprijs
20,00

Je bespaart 70%
200 ml
5,93

Op voorraad | Code: GRE1039
1
PostNL
vrijdag 10-12-2021
Afhaallocaties
vrijdag 10-12-2021
UPS Air Mail
morgen al donderdag 9-12-2021

Geniet ook tijdens je ochtendlijke en avondlijke badkamerritueel van een exclusieve geur. Het bodyproduct Grès Pièce Unique streelt je zinnen en verwent je lichaam met je favoriete geur.

Kenmerken:

  • hydrateert de huid in de diepte
  • laat de huid fluweelzacht aanvoelend achter
  • vult de geur uit dezelfde reeks aan
  • is samen met de geur een perfect geschenk

Samenstelling

Consistentie
crème

Het merk Grès is de belichaming van elegantie, vrouwelijkheid en tijdloosheid. De befaamde modestuks werden al gauw synoniem voor de haute couture en werden gedragen door sterren als Marlene Dietrich, Greta Garbo en Jacqueline Kennedy.

Achter het ontstaan van het merk stond mode-ontwerpster Germaine Émilie Krebs, ook gekend als Madame Grès, die al in de jaren ´30 met mode bezig was. In 1942 opende Madame het modehuis Grès, waarvan de naam een anagram was van de voornaam van haar echtgenoot, de Russische schilder Serge Czerefkov.

De eerste Grès geur zag het licht in 1958. Het was de lederen Grès Gabochard, geïnspireerd op een reis naar Indië waar Madame Grès net van teruggekeerd was. Deze legendarische geur is tot op de dag van vandaag verkrijgbaar en is nog steeds populair. Ook de eau de parfum Grès Madame Grès met tonen van ananas, sandelhout en patchoeli is heel geliefd, net als de bloemige Grès Cabotine de Grès, waarin tonen van tuberoos, hyacint en tuinanjer schuilen.