Givenchy Dahlia Divin Le Nectar de Parfum Eau de Parfum voor Vrouwen

1×
Givenchy Dahlia Divin Le Nectar de Parfum Eau de Parfum voor Vrouwen
Givenchy Dahlia Divin Le Nectar de Parfum Eau de Parfum voor Vrouwen
75 ml

Code: GIV3983 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

Beschrijving van het parfum Givenchy Dahlia Divin Le Nectar de Parfum
Samenstelling

Ervaar het gevoel van een godin op het hoogtepunt van je kunnen en geniet van de zachte aanraking van warmte op je huid en het gefluister van een heerlijk fris briesje. Eau de parfum voor vrouwen Givenchy Dahlia Divin Le Nectar De Parfum heeft dit allemaal. Geef je over aan sensuele vrouwelijkheid in haar mooiste vorm.

  • bloemige geur
  • voor de vrouw die zich goddelijk wil voelen
  • verandert een alledaagse gebeurtenis in een magisch evenement

Samenstelling van de geur
De luxe geur combineert drie betoverende ingrediënten met een diep geraffineerd resultaat. De topnoten van romantische bloemen van mimose mengen zich met bloemige akkoorden van rozen en zachte jasmijn. Hun lichtheid is verder in balans gebracht door de aardse tonen van zeldzaam sandelhout en zoete verwarmende tonkabonen.

Het verhaal van de geur
Givenchy Dahlia Divin Le Nectar De Parfum laat je vrouwelijke aura nog meer stralen. De geur is gelanceerd in 2016 en bouwt voort op de successen van eerdere geuren uit de Dahlia Divin-collectie. Het rijke eau de parfum vol sprankelende tonen symboliseert eindeloze zandduinen en het karakter van deze geur wordt ook versterkt door de flacon in gouden tinten.

De hals van de fles is versierd met een gouden draad en in de transparante dop glinsteren kleine gouden blaadjes. Givenchy Dahlia Divin Le Nectar De Parfum wordt een sieraad op de kaptafel van elke vrouw.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Mimosa
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Roos , Echte Arabische Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Tonkaboon , Sandelhout
Geursoort
bloemig, gourmand

Over het merk Givenchy

Chique modestuks, kwaliteitsvolle cosmetica en heerlijke geuren. Dat is het Franse merk Givenchy, dat al meer dan 60 jaar hulde brengt aan mode en beauty. Givenchy zet zijn klanten ertoe aan om hun eigen, onmiskenbare stijl te vinden en zichzelf te zijn.

Het verhaal van het merk Givenchy begon in het jaar 1952, toen ontwerper Hubert de Givenchy in Parijs een modehuis oprichtte met zijn naam. In 1953 Ontmoette Hubert de Givenchy Audrey Hepburn en dat was het begin van hun nauwe samenwerking. Givenchy ontwierp voor Audrey, die zijn muze was, filmkostuums en kleren voor verschillende gelegenheden.

In het jaar 1957 lanceerde Givenchy de geur L'Interdit, die hij oorspronkelijk voor deze charmante actrice ontworpen had. Zo ontstond de vennootschap Parfums Givenchy. Er volgden nog vele andere onvergetelijke geuren en in het jaar 1989 breidde Givenchy zijn arsenaal uit met cosmetica.

Behalve de legendarische Givenchy L'Interdit, die inmiddels ook een nieuwe, modernere interpretatie heeft gekregen in de vorm van een adembenemende bloemengeur, zijn ook de geuren Givenchy Irresistible en Gentleman Givenchy heel populair.

Elke Givenchy parfum is tijdloos, doet de persoonlijkheid van degene die hem draagt beter uitkomen en creëert een unieke olfactorische signatuur waardoor iedereen zich jou herinnert.

Review Givenchy Dahlia Divin Le Nectar de Parfum1