Ferrari Scuderia Ferrari Black Eau de Toilette voor Mannen

1×
Ferrari Scuderia Ferrari Black Eau de Toilette voor Mannen
Ferrari Scuderia Ferrari Black Eau de Toilette voor Mannen
Uitverkoop
75 ml
11,30

Code: FER0246 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 14-5-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 14-5-2021
UPS Air Mail
morgen al woensdag 12-5-2021

Beschrijving Ferrari Scuderia Ferrari Black
Samenstelling

Een opwindend leven vraagt om een opwindende geur. De eau de toilette voor mannen Ferrari Scuderia Ferrari Black is een fantastische aanvulling op het charisma van elke man die houdt van snelle wagens en adrenaline. Snuif de geur op en word vervuld van pure vastberadenheid. 

  • rijke, aromatische geur
  • enthousiasmeert elke onverschrokken man
  • geschikt voor zowel overdag als ‘s avonds

Samenstelling van de geur
In de topnoten herken je een sappige cocktail van appel, citroen en bergamot, aangevuld met opwindende pruim. Die wordt meteen daarna vermengd met de verwarmende mengeling van afrodisiacale kaneel, kardemom, roos en jasmijn. De geurcompositie steunt op sprekende basisnoten van zoete vanille, bedwelmende muskus en hout.

Verhaal van de geur
De geur Ferrari Scuderia Ferrari Black in een elegante zwarte flacon is een perfect aanvulling op de avontuurlijke levensstijl van wie hem draagt - vol uitdagingen en opwinding. Deze sensuele eau de toilette werd gelanceerd in 2013.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Appel , Limoen , Pruim , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Kaneel , Roos , Jasmijn , Specerijen, Kardemom
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Ceder , Amyris
Geursoort
aromatisch

Review Ferrari Scuderia Ferrari Black1