Dolce & GabbanaThe One for Men Aftershave lotion voor Mannen

Dolce & Gabbana The One for Men Aftershave lotion  voor Mannen
Dolce & Gabbana The One for Men Aftershave lotion  voor Mannen
Gratis verzending
Aanbevolen detailhandelsprijs
68,00

Je bespaart 32%
100 ml
45,70

Op voorraad | Code: DOG0104
1
PostNL
woensdag 8-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 8-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 7-12-2021

Hij kalmeert je huid na het scheren, doet ze heerlijk ruiken en vult de geur uit dezelfde collectie perfect aan. De aftershave Dolce & Gabbana The One for Men The One for Men is op maat gemaakt van de moderne man die zich graag goed verzorgt.

Kenmerken:

  • vermindert roodheid en kalmeert de huid
  • verhoogt de intensiteit van de geur uit dezelfde collectie
  • is samen met de geur een perfect geschenk

Samenstelling

Consistentie
water

Dolce&Gabbana – in de wereld van de mode bestaan slechts enkele merken die zelfs bekend zijn bij degenen die zich niet bijzonder voor mode interesseren. Daartoe behoren ook Dolce&Gabbana, het bekende Italiaanse merk dat behalve kleding, tassen of schoenen ook een van de belangrijkste accessoires aanbiedt, namelijk parfums. De parfums van Dolce&Gabbana zijn niet bang om enigszins excentriek en in het centrum van de belangstelling te staan. Ze weerspiegelen de Italiaanse natuur – spontaan, hartstochtelijk, zelfverzekerd en enigszins mysterieus.

De talentvolle ontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana hebben van hun achternamen een handelsmerk gemaakt en brachten een van de meest bijzondere modelijnen met een unieke stijl en onweerstaanbare swing op de markt. Dolce&Gabbana representeren een authentieke en onconventionele luxe. Deze sterke identiteit ontwikkelde zich decennia lang en werd vanaf de oprichting in 1985 steeds verfijnder. De bijzondere creativiteit van de oprichters vond uitdrukking in het merk en in de gehele merkstrategie en maakte dat het zijn huidige sterke positie kon verkrijgen.