Dermacol Body Love Mist St. Tropez Night

Geparfumeerde Bodyspray

Dermacol Body Love Mist St. Tropez Night Geparfumeerde Bodyspray
Uitverkoop
150 ml
4,05

Code: DER02937 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
vrijdag 24-5-2019
Dermacol Body Love Mist St. Tropez Night
150 ml | 4,05

Beschrijving van de cosmetica Dermacol Body Love Mist St. Tropez Night

De lichaamsspray Dermacol Body Love Mist St. Tropez Night zorgt voor je aangename verfrissing op elk moment van de dag.

Kenmerken:

  • verfrist en geeft een aangenaam gevoel van reinheid
  • ruikt aangenaam

Hoe te gebruiken:
Breng aan op elk moment van de dag.

Kenmerken

Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Dermacol

De Tsjechische cosmetica Dermacol zorgt al langer dan een halve eeuw van de schoonheid van vrouwen. Het ontstond in de Praagse filmstudio‘s toen specialisten op het gebied van de visagie gingen samenwerken met dermatologen van het Instituut voor Medische Cosmetica in Praag. Gezamenlijk creëerden ze decoratieve make-up Dermacol, niet alleen voor het projectiescherm, maar ook voor dagelijks gebruik.

Dermacol Make-Up Cover ontstond als een van de eerste make-ups ter wereld en werd al snel een enorme hit die tot in Hollywood doordrong. In de jaren 90 werd het contact met de filmstudio‘s verbroken en ontstond een afzonderlijk en puur Tsjechisch merk dat al generaties lang het schoonheidssymbool is voor vele Tsjechische vrouwen.

Ook over de grens van de Tsjechische Republiek zijn de producten Dermacol succesvol en tegenwoordig vind je het merk terug in meer dan 60 landen ter wereld. De laatste jaren stijgt de populariteit van de verzorgende cosmeticaproducten bij mannen. Voor hen heeft het bedrijf de eerste complete mannenlijn van Dermacol op de markt gebracht.