Davidoff Cool Water Woman Sea Rose Mediterranean Summer Editioneau de toilette voor Vrouwen

Davidoff Cool Water Woman Sea Rose Mediterranean Summer Edition eau de toilette voor Vrouwen
Davidoff Cool Water Woman Sea Rose Mediterranean Summer Edition eau de toilette voor Vrouwen
100 ml

Code: DDF03682 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Als het product weer op voorraad is, zullen we je daarover informeren. Het is natuurlijk alleen aan jou of je van dit aanbod gebruik maakt.

Beschrijving van het parfum Davidoff Cool Water Woman Sea Rose Mediterranean Summer Edition

Davidoff Cool Water Woman Sea Rose Mediterranean Summer Edition Eau de Toilette is een onweerstaanbaar verleidelijke en unieke geur die je zal bedwelmen met zijn intensiteit en de luxe uitstraling.

  • voor de moderne, zelfverzekerde vrouw
  • voor dagelijks gebruik, maar ook bij speciale gelegenheden

Samenstelling

Topnoten
Peer , Mandarijn
Hartnoten
Roos
Basisnoten
Ceder , Muskus
Geursoort
bloemig, houtachtig

Over het merk Davidoff

De parfums van Davidoff dragen de naam van hun oprichter, Zino Davidoff, die in zijn tijd de sigarenkoning genoemd werd. De tabaksonderneming die Zino van zijn vader overnam, betrad echter in de jaren 80 ook de parfummarkt. Het kleine familiebedrijf groeide snel en het merk Davidoff werd ook buiten Zwitserland bijzonder populair.

Tegenwoordig omvat het assortiment van Davidoff enkele tientallen verschillende geuren. Bij de creatie daarvan zijn de grootste parfumeurs ter wereld betrokken geweest. Het grootste succes had de collectie Davidoff Cool Water die in de parfumwereld een kleine revolutie ontketende. Elke geur van Davidoff heeft echter zijn eigen onmiskenbare karakter en alle geuren wekken het verlangen op in het leven intenser te leven.

Zino Davidoff was zelf een meester van de levenskunst. Hij reisde de hele wereld door, en elke dag was voor hem een avontuur en een uitdaging. Dit alles kun je terugvinden in zijn creaties. De naam Davidoff betekent vreugde, een tijdloze stijl en de zin om nieuwe dingen te ontdekken. Davidoff betekent dat je alles uit je leven haalt.