Haarbalsems

Filter
Black Friday
Prijs

tot

Gratis geschenken en aanbiedingen
Beoordeling
  •   4
  •   1
Meest verkocht

Haarconditioners

Is je haar beschadigd, slecht door te kammen en dof? Gebruik dan eens een conditioner – een fantastisch hulpmiddel dat je haar weer een mooie en gezonde uitstraling geeft. Heeft je haar een acute reddingsactie nodig, zet dan in op haarbalsem. Die brengt je haar weer in de juiste conditie!

Wanneer en waarom conditioner gebruiken?

Gebruik conditioner altijd nadat je je haar hebt gewassen met shampoo. Shampoo opent namelijk de haarstructuur en conditioner is bedoeld om die weer te sluiten en je haar glad te maken. Bovendien beschermt hij je haar tegen mechanische beschadiging en uitdroging, geeft het meer glans en zorgt dat het beter kambaar is.

En hoe kies je de beste conditioner? Maak je keuze altijd op grond van je haartype of de werking. Uitgedroogd, dof haar is het meest gebaat bij een hydraterende conditioner voor droog haar. Conditioner voor krullend haar zorgt ervoor dat je krullen een mooie structuur krijgen en soepel worden. Vet haar heeft voeding nodig zonder belast te worden en blond haar kan vaak wel wat verheldering gebruiken.

Speciale soorten conditioner

  • Leave-in conditioner: bespaart tijd en pakt ook dof en warrig haar aan. Het populairst is de conditioner zonder afspoelen in sprayvorm. Spray hem op je haar, kam het door en klaar ben je.
  • Natuurlijke conditioner: gun je haar maximale verzorging zonder chemische bestanddelen. Je haar wordt mooi, gezond en heerlijk geurend en bovendien belast je het milieu niet.
  • Shampoo en conditioner 2 in 1: dubbele verzorging in één fles voor iedereen die in de badkamer wil besparen op tijd en ruimte.

Hoe gebruik ik conditioner?

  1. Breng de conditioner altijd pas aan als je je shampoo hebt uitgespoeld.
  2. Breng hem bij voorkeur 2 tot 3 cm vanaf de haaraanzet over de hele lengte van je haar aan.
  3. Laat niet langer inwerken dan de door de producent aanbevolen inwerktijd. Hier geldt namelijk niet dat een langere tijd voor een beter resultaat zorgt; conditioner werkt normaal gesproken onmiddellijk.

Conditioner of haarbalsem?

De begrippen conditioner en haarbalsem worden vaak door elkaar gehaald. Terwijl conditioner vooral inwerkt op het haaroppervlak, is haarbalsem een middel dat dieper in de haarstructuur binnendringt en ook ernstigere problemen kan aanpakken.

Maak een keuze uit de beste conditioners en haarbalsems van wereldberoemde haarcosmeticamerken als Kérastase, Olaplex, Wella Professionals, Redken en vele andere.