CLEANClean Air Eau de Toilette Unisex

CLEAN Clean Air Eau de Toilette Unisex
CLEAN Clean Air Eau de Toilette Unisex
Gratis verzending
Aanbevolen detailhandelsprijs
46,90

Je bespaart 21%
60 ml
36,98

Meer dan 5 st. in voorraad | Code: CLN1192
1
PostNL
donderdag 9-12-2021
Afhaallocaties
donderdag 9-12-2021
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 7-12-2021

De unisex eau de toilet Clean Air is een pure, universele geur voor elke gelegenheid die je afzonderlijk of in combinatie met andere geuren kunt gebruiken. Hij onderstreept je individualiteit, verbetert je stemming en laat je elke dag maximaal genieten.

  • bloemige-houtachtige geur
  • voor relaxte mannen en vrouwen met grote persoonlijkheid
  • ideaal voor dagelijks gebruik

Samenstelling
De geur opent met frisse en sappige essenties van zure citroen, Italiaanse bergamot en tonen van zwarte bessenlikeur Cassis. Nadat de topnoten verdwijnen, wordt de geurcompositie zoeter en gladder door elegante fresia‘s en rozen aangevuld met tropische kokosnoot. De basisnoten ronden de geur af met zoete tonkabonen en muskus, maar toch blijft de geur Clean Air licht en fris dankzij de vrolijke zonnebloemen en een vleugje pure zomerse lucht.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Citroen , Italiaanse Bergamot , Cassis
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Freesia , Roos , Kokos
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Tonkaboon , Muskus , Luchtige noten , Zonnebloem
Geursoort
bloemig, houtachtig

De Clean parfums zijn de juiste keuze voor alle liefhebbers van minimalisme. Ze zijn een tegenhanger van de vaak herontworpen geuren met talloze geurcomponenten. Ze zijn puur, eenvoudig en ongecompliceerd. Daarom kun je ze met elkaar combineren om unieke creaties te maken. Elk Clean parfum is een herinnering aan iets dat je kent. Het roept warme herinneringen van leuke leefmomenten op, wanneer je je fijn, comfortabel en vol vreugde voelde.

Bovendien is Clean een van de eerste ‘groene‘ parfummerken. Ze bewondert de schoonheid van de natuur en nam daaruit inspiratie voor haar werk. Dat is ook de reden waarom haar producten altijd milieuvriendelijk zijn. De Clean geuren zijn geschikt voor mensen met allergieën, de producten irriteren niet bij contact met de huid en bevatten geen dierlijke ingrediënten. De flacons zijn gemaakt van gerecycled glas.